fbpx
22/06/2024
EconomiaPensionistes

ACTE SOBRE PENSIONS D’EN COMÚ PODEM A MOLLET

Aquest dijous, 30 de setembre a les 18:30 al Parc de Can Mulà de Mollet, En Comú Podem farà un acte informatiu sobre les pensions.

L’acte porta el títol “Construïm el futur protegint el present: Pujada de les pensions i el salari mínim, derogació de la reforma laboral” i forma part d’una campanya d’actes nacionals d’En Comú Podem que tindrem l’oportunitat de veure a Mollet. Amb aquest acte, experts ponents d’EN COMÚ PODEM explicaran els recents acords sobre pensions i, a la vegada, explicaran el posicionament d’aquest espai polític en aquesta matèria i en altres relacionades com la reforma laboral o la pujada del Salari Mínim Interprofessional.

L’acte comptarà amb la presència de les regidores a l’Ajuntament de Mollet Nùria Muñoz (Podem) i Marina Escribano (Mollet en Comú). En l’àmbit local també tindrà la intervenció de Xavier Garcia, Membre de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Mollet. I des de la direcció nacional d’En Comú Podem ens acompanyaran: Sonia-Amable Abellan, responsable de moviment popular de Podem Catalunya; Tània Pérez, responsable d’acció territorial de CCOO del Vallès Occidental i Joaquín Pérez Rey, Secretari d’Estat d’Ocupació i Economia Social.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú: “No és la primera vegada que organitzem un acte sobre pensions a Mollet perquè és un tema que considerem de la màxima importància. Un tema, a més, que no afecta només a la gent gran, ja pensionista o jubilada, sinó que és vital que totes les generacions lluitem per un sistema de pensions dignes i sostenibles”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *