fbpx
12/07/2024
Catalunya en ComúEconomiaMollet En ComúMón del TreballPensionistesPolitica

Roda de Premsa de Joan Carles Gallego a Mollet dintre de la campanya del 14F

En el marc de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 2021 el candidat número 2 per Barcelona, Joan Carles Gallego, va visitar Mollet per oferir una roda de premsa amb la candidata molletana, Marina Escribano

El passat diumenge 7 de Febrer, el candidat número 2 de la candidatura d’En Comú Podem, Joan Carles Gallego presentava als mitjans de comunicació local mesures econòmiques sobretot orientades a la gent gran.

Just abans de la roda de premsa Gallego va tenir l’oportunitat de trobar-se, respectant totes les mesures de seguretat, amb alguns membres dels col·lectius de Mollet, molt actius a la ciutat. Gallego va escoltar les seves reivindicacions amb les quals va sintonitzar plenament. El candidat es va comprometre a defensar des de el futur Grup Parlamentari d’En Comú Podem el sistema públic de pensions i els serveis públics de qualitat especialment  pel que respecta a la salut o la dependència.


A la seva intervenció davant els mitjans, Gallego va recordar que portem 10 anys de desgovern que han provocat retrocessos als serveis públics. I assenyalà que cal posar a les persones al centre oferint-les serveis públics a l’alçada de la mitjana europea. Gallego va recordar que la base de l’estat del benestar és un model d’ocupació diversificat i de qualitat, competint en valor afegit i no en salaris baixos. També va recordar que una fiscalitat justa i progressiva on pagui més qui més té també és necessària per tal fer possibles aquestes polítiques públiques que Catalunya necessita.

Per la seva banda, Marina Escribano, regidora i portaveu de Mollet en Comú, i número 14 a la candidatura, va recordar, parlant de la gent gran, la nefasta gestió que s’ha fet de les residències al llarg de la pandèmia de la COVID-19. Escribano va destacar que En Comú Podem està plantejant un nou model d’assistència que prioritzi l’atenció les cures i l’acompanyament. En aquest sentit va reclamar que cal millorar una bona assistència domiciliaria per a tothom, ara molt precaritzada, i l’accés garantit a places a noves residències públiques.

aqui teniu la noticia a Valles Visió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *