fbpx
22/05/2024
Catalunya en ComúMollet En Comú

COMUNS INICIA CAMPANYA PEL 12M A MOLLET I COMARCA

La nit del 25 al 26 d’abril ha tingut lloc l’inici de campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Comuns a Mollet i a la comarca, han sortit al carrer a la primera encartellada.

Amb el tret de sortida de la campanya, que portarà a les eleccions del 12M, es dona pas a un seguit d’actes i accions a Mollet i al Vallès Oriental, per fer arribar les propostes, idees i model de país de Comuns per “La Catalunya que ve”, que és el lema de campanya.

Amb aquest lema es vol fer referència a la Catalunya que necessàriament ha de venir per una millor qualitat de vida i fer front als reptes més immediats, urgents importants: l’emergència climàtica, l’accés a l’habitatge, el reforçament i manteniment dels serveis públics, blindant l’escola i la sanitat públiques, la protecció del català, amb qualitat democràtica, l’impuls de les renovables, una indústria forta, polítiques feministes, la mobilitat sostenible, fent del nostre, un país de trens. Des de Comuns, es planteja un model de país que deixi enrere grans projectes obsolets i caducs, com l’ampliació de l’aeroport, el Hard Rock i el Quart Cinturó, que xoquen de front amb la situació que vivim de falta de recursos hídrics i crisi climàtica.

Ahir vespre, tenia lloc la primera encartellada a Granollers, d’una part, amb presència dels candidats del Vallès Oriental encapçalats per Jordi Manils (núm. 11 per Barcelona) i a Mollet, amb membres de l’organització, entre els quals el candidat molletà Xavier López al número 29 de la candidatura per Barcelona, regidores del grup municipal i altres membres de l’organització. En els propers dies estan programades més accions com parades informatives, repartiment de material programàtic, i a destacar, l’acte que tindrà lloc al Jardinet de Mollet, el proper dimecres 8 de maig a la tarda, del qual se’n farà convocatòria específica.

En aquesta campanya, Comuns Sumar, s’erigeix com la força coherent, que no renuncia als seus principis i que es manté ferma en les seves posicions per defensar un país més just, més sostenible, més feminista i amb  més progrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *