fbpx
22/05/2024

CAMPANYA RESIDÈNCIES

A Mollet, Volem Residències Públiques per a la Gent Gran

Mollet necessita cada vegada més residències públiques per a la gent gran. Però la realitat és que a dia d’avui, tot i que cada vegada hi ha llistes d’espera més llargues per accedir-hi, el negoci de les residències privades continua creixent  a la nostra ciutat amb  el beneplàcit de l’equip de govern municipal del PSC.

Mollet té actualment 3 residències: Santa Rosa, pública, amb 80 places públiques i 22 de centre de dia. La Inmaculada amb 30 places privades i 8 concertades i Les Masies de Mollet amb 140 places totes privades. El preu actual d’una plaça privada oscil·la entre els 1700 euros i 2300 euros mensuals. Una autèntica barbaritat fora de l’abast de les economies precàries de la gran majoria de la gent gran treballadora de la nostra ciutat.

ELS I LES SOTASIGNANTS:


Demanem a la Generalitat residències públiques assequibles per a tota la gent gran de Mollet

Demanem a l’Ajuntament de Mollet que cedeixi terrenys per a construir noves residències públiques i que pressioni a la Generalitat per a que les faci.

També pots fer-nos arribar el que et sembli fents servir els diferents mitjans que pots trobar a la nostra pàgina de contacte:

https://molletencomu.cat/contacta/