fbpx
22/05/2024
GRUP MUNICIPAL

MOLLET EN COMÚ PODEM PARTICIPA EN EL DISSENY DEL PLA DE REASFALTATS DE LA CIUTAT PER AQUEST MANDAT

Arrel de l’acord de cooperació entre el PSC i Mollet En Comú Podem, hem arribat a un acord pel Pla de Reasfaltats de la ciutat per al anys 2024-2027

Aquest Pla arriba després de més de 10 anys sense invertir en els carrers de la ciutat, i que a dia d’avui presenten un mal estat evident, a diferents punts de la ciutat, a tots els barris, en vies principals i secundàries.

Aquesta necessària planificació, i que esdevé una realitat, fruit de l’acord, apunta a fer millores en diversos barris, en diferents tipus de via, i en llocs històricament reivindicats pels veïns i veïnes.

Un total de 62.961 m2, que afecten a 25 carrers, i que suposen gairebé 2 milions i mig d’euros. Som conscients que no és suficient, que hi ha més carrers que necessiten ser arranjats i que respecte la planificació anual, tan de bo es poguessin fer tots abans d’acabar l’any.

Ara bé, codecidir també vol dir prioritzar i posar-se d’acord. En aquest sentit, cal apuntar que hi ha carrers que considerant molt necessària una actuació, hem volgut que s’hi facin millores  més substancials, i no exclusivament asfaltar. Així mateix, sabem que hi ha carrers que no poden esperar més, i per això es faran actuacions puntuals provisionals, per solventar punts concrets.

Amb aquesta planificació, esperem que es pugui ordenar la pavimentació i que sigui una realitat així, la millora dels carrers de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *