fbpx
12/07/2024
Catalunya en ComúMollet En ComúPolitica

MARINA ESCRIBANO MASPONS, NÚMERO 14 A LES LLISTES D’EN COMÚ PODEM A LES ELECCIONS GENERALS DEL 28 D’ABRIL

L’alcaldable de Mollet en Comú destaca la importància de dur al Congrés dels Diputats les reivindicacions de pobles i ciutats per a millorar la vida de les persones.

L’activista mediambiental, Quim Pérez, membre també de Mollet en Comú, ocuparà així mateix la posició 27.

La cap de llista de Mollet en Comú a les properes eleccions municipals, Marina Escribano Maspons, ocuparà també un lloc destacat a les llistes del Congrés dels Diputats que En Comú Podem presenta per la circumscripció de Barcelona amb motiu de les eleccions generals del proper 28 d’abril, ni més ni menys que la posició 14.

Un cop completades les llistes electorals que han servit per reeditar la fórmula electoral guanyadora de les 2 últimes eleccions generals a Catalunya, Marina Escribano esdevé un dels nous actius de la coalició d’esquerres en aquests decisius comicis. Aquest fet posa de manifest la bona feina feta fins ara per l’alcaldable de Mollet en Comú, que representa com ningú altre els valors de la confluència catalana vinculada a “Unidas Podemos”, referent estatal d’En Comú Podem.

En aquest sentit, Marina Escribano ha volgut manifestar el seu suport al projecte d’En Comú Podem a l’entendre que és la única candidatura que serà “garantia d’un veritable avenç en polítiques socials i per a les persones” en aquests moments d’excepcionalitat que estem vivint, on al costat d’impressionants moviments d’autoorganització ciutadana com el 15-M, les marees, el moviment pel dret a l’habitatge, la defensa dels col·legis l’1 d’Octubre o la vaga feminista, veiem com reapareix el risc a una involució democràtica representada per l’ascens d’una extrema dreta global que amenaça els nostres drets i llibertats fonamentals.

Així mateix, Escribano ha afirmat que el seu compromís és “100% amb l’alcaldia de Mollet”, però creu important que a la llista per les eleccions generals “hi hagi persones que com jo, coneixem i reivindiquem el món local, les polítiques municipals i les necessitats quotidianes de la gent”. Per això, destaca “la importància que al Congrés tinguem una bona representació, per portar les reivindicacions dels pobles i ciutats, i que es prenguin mesures per a millorar la vida de les persones: sanitat, educació, pensions, habitatge, transports, medi ambient, etc”.

Per últim, cal destacar que Marina Escribano no serà l´única integrant de Mollet en Comú a les llistes d’En Comú Podem, ja que l’activista mediambiental, Quim Pérez, ocuparà el lloc número 27. Pérez ha destacat per la seva implicació i lideratge en els moviments socials vinculats a la lluita per la gestió pública d’un bé essencial com es l’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *