fbpx
22/05/2024
Medi AmbientMobilitat i Territori

MOLLET EN COMÚ RECLAMA QUE S’OBRIN DE FORMA SEGURA ELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS A L’AIRE LLIURE

Molts usuaris es queixen que, tot i les restriccions covid, alguns equipaments esportius romanen tancats i d’altres tenen lliure accés i pateixen accions incíviques.

Les restriccions d’ús derivades del control de la pandèmia de la COVID-19 ha fet que en molts casos els equipaments esportius i d’oci a l’aire lliure hagin estat tancades molt de temps. Amb la progressiva obertura de les restriccions ara per ara seria possible obrir aquests espais amb ocupacions del 50% i vigilància però es dona la situació que alguns equipaments estan sempre accessibles sense massa restriccions d’accés i aquells que estan protegits amb tanques moltes vegades estiguin tancats.

D’altra banda algunes vegades aquests espais també són escenari u objecte d’actes vandàlics per part d’usuaris incívics com ara trencament de cadenats, tanques o brutícia derivada d’un mal ús.

Des de Mollet en Comú es considera que en aquesta fase de sortida progressiva de la pandèmia és important que la ciutadania conti amb mecanismes de esbarjo amb garanties de salut i és per això que seria bo que aquests espais comunitaris estiguin oberts i  en bon estat per donar-los un bon ús. En concret, des de Mollet en Comú es proposa que els agents cívics tinguin una millor organització i més abast d’actuació que els hi permetés controlar l’obertura i el bon funcionament d’aquests espais de la ciutat.

Per la portaveu dels comuns de Mollet, Marina Escribano, “el civisme sempre ha estat una de les nostres principals preocupacions i ja fa mesos que esperem la concreció del Pla Local de Civisme que reclamem i que s’anuncia des de fa temps. També hem reclamat més Agents Cívics i ara cal defensar la bona feina que fan i enfortir més el seu paper, l’obertura i control dels equipaments d’ús comunitari pot ser un bon exemple”

Finalment, en aquest mateix sentit, Mollet en Comú continuarà reclamant els patis oberts de les escoles públiques de la ciutat per l’ús de la ciutadania fora d’hores escolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *