fbpx
19/06/2024
Mobilitat i TerritoriMollet En ComúPolitica

Mollet en Comú organitza passejades pels barris de mollet

Amb l’objectiu d’escoltar i atendre les necessitats i demandes dels veïns i les veïnes, Mollet en Comú està realitzant un seguit de passejades pels diferents barris de la ciutat

Des de fa temps, el treball al territori i en especial als barris, és una prioritat de la formació. La voluntat és conèixer in situ i a partir dels veïns i veïnes, les mancances, problemàtiques o preocupacions que hi ha, pel que fa a aquest entorn més proper, però també a nivell global, sobre la ciutat.

Fa dues setmanes es va fer la primera passejada pel barri de Can Pantiquet, amb regidors del grup municipal de Mollet en Comú, i persones que viuen i coneixen bé el barri. En aquesta ocasió, van sortir temes relatius a mobilitat, sorolls, manteniment de la via pública, civisme i convivència, entre d’altres. Tots ells, temes que des de la formació es volen atendre, i ja s’han començat a tractar amb l’equip de govern o a partir de propostes que s’estan elaborant.

El treball centrat als barris, ve de fa anys, en forma de propostes dels comuns al pressupost, i reivindicacions per part del grup. Això no obstant, sense deixar la visió de ciutat, i és que moltes de les problemàtiques són compartides a diferents zones de Mollet, com apunta la portaveu Marina Escribano “l’incivisme, la brutícia o falta de manteniment d’espais comuns són problemes comuns a la majoria dels barris, però volem atendre també les particularitats que viuen els veïns i les veïnes en el seu dia a dia, en els carrers i espais públics que més trepitgen”.

El proper barri serà Can Borrell, i la passejada tindrà lloc dimarts 8 de novembre a partir de les 17.30h, essent el lloc de trobada la Masia de Can Borrell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *