fbpx
23/06/2024
Catalunya en ComúPolitica

Mollet en Comú s’afegeix a la campanya de difusió de les mesures implementades al govern davant la crisi

El proper divendres 11 de novembre de 2022, En Comú Podem organitza un repartiment de materials per donar a conèixer les diferents mesures i polítiques que s’estan adoptant contra la crisi, per aconseguir una sortida progressista i que protegeixi les persones.

La voluntat de la formació és ser present arreu del territori de Catalunya, per fer arribar a tothom les polítiques transformadores que s’estan tirant endavant a l’estat, a institucions com l’ajuntament de Barcelona, i propostes des de Catalunya..

En moments difícils, amb una inflació disparada i amb cada cop més famílies amb dificultats per arribar a final de mes, des d’En Comú Podem s’han aprovat mesures valentes per protegir i millorar la vida de la gent: en matèria d’ocupació, energia i habitatge.

Aquestes polítiques i mesures s’han fet a l’Estat, amb els pressupostos amb major inversió social de la història, a Barcelona, apostant per la transformació verda i promovent l’ús del transport públic, i a Catalunya, treballant en un projecte de futur per fer front a la crisi energètica mentre el Govern continua inactiu i en minoria.

Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú destaca que “la voluntat és continuar avançant en la protecció de les persones i implementant polítiques que millorin les condicions de vida, com la congelació dels lloguers i una nova llei d’habitatge que reguli lloguers, que creï més parc públic d’habitatge, entre d’altres”.

A Mollet, el repartiment de diaris informatius es farà divendres a les 8 del matí, a l’estació de tren de Mollet Sant Fost.

Podeu trobar informació de la campanya, veure la revista online o adherir-vos a:
https://encomupodem.cat/participa/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *