fbpx
19/06/2024
FeminismeMollet En Comú

MOLLET EN COMÚ FA PÚBLIC EL SEGON NÚMERO DEL SEU BUTLLETÍ FEMINISTA

Tot i la situació de pandèmia el grup de feminisme de Mollet en Comú continua treballant en la defensa dels drets de les dones mentint la seva agenda de reunions, reivindicacions i activitats.

Aquesta setmana surt a xarxes el segon número del Butlletí Feminista de Mollet en Comú. Una publicació digital periòdica en la qual es reflexiona sobre la realitat de les dones posant en comú experiències i actualitat.

En aquesta edició destaquen un article d’opinió de Maria del Mar Torres sobre la transmissió de rols sexistes via joc o les activitats a casa. També tenim una entrevista amb l’activista i sindicalista del món educatiu, Encarna López Gil i una secció d’efemèrides amb el record d’importants dones a la història i per últim, una recomanació literària: el llibre “El feminismo lo cambia todo” de Sílvia Claveria.

El grup de Feminisme en Comú de Mollet té la voluntat de continuar donant-li periodicitat a la publicació i treballa ja, per altra banda i tot i les dificultats, per commemorar el 8M d’aquest any.

Aquií teniu el Butlletí Feminista en PDF:

I aquí en galeria d’imatges:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *