fbpx
16/04/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ CELEBRA L’INICI DEL CURS POLÍTIC AMB UN SOPAR A LA FRESCA

Comença el curs escolar i també el curs polític, i malgrat no haver deixat de treballar, Mollet en Comú ha volgut formalitzar aquest inici amb un sopar de carmanyola, que tindrà lloc el proper dia 21 de setembre a les 20h, al Jardinet de Mollet, per a totes les persones inscrites i simpatitzants de Mollet EN Comú.

El mes de setembre comença el curs escolar, i també ho fa el curs polític. Durant l’estiu s’ha estat configurant el nou consistori, i s’ha començat a treballar en aquest nou mandat 2019-2023, per part dels diferents grups. Des de Mollet En Comú hem engegat línies de treball, mocions pel Ple del dia 30 de setembre, algunes trobades, seguiment de qüestions que ens transmet la ciutadania, i hem posat ja sobre la taula algunes propostes concretes per Mollet.

Des de la formació volem celebrar formalment la tornada de l’estiu com cal. I això serà amb un sopar de carmanyola, per a totes les persones inscrites i/o simpatitzants de Mollet En Comú. Volem aglutinar de nou tot el conjunt de persones que van fer possible una gran campanya, elaborar un gran programa, i obtenir uns bons resultats. I ho farem, per passar una estona distesa, festiva, però també de reflexió i proposta, on amb la participació de tots i totes establim prioritats i projecte de treball per aquest any i els propers. El  grup municipal compartirà també el seu pla de treball: trobades, propostes, campanyes, etc. que s’haurà d’acabar de perfilar amb la participació de tothom. Un sopar, on també podrem parlar i debatre sobre la situació política incerta que es viu a poques hores de la darrera oportunitat per aconseguir la investidura del president del govern espanyol.

Ens trobem grans temes de ciutat que cal afrontar: aconseguir una ciutat neta, cívica, segura, compromesa amb el medi ambient, que generi llocs de treball, educadora, amb una bona convivència. Tot això s’ha de treballar seriosament i amb rigor, i posant els recursos necessaris.

Des de Mollet en Comú ens mostrem convençuts que el dissabte serà una trobada festiva i de debat, molt profitosa per a l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *