fbpx
19/06/2024
Economia

Mollet en Comú iniciarà una campanya de suport al comerç local

Des de Mollet en Comú s’iniciarà aquests propers dies una campanya que vol donar suport al comerç de la ciutat. Sota el nom “Si compres a prop, Mollet va més lluny. Per comprar, tria Mollet!” pretén animar la ciutadania a fer les seves compres diàries i de Nadal, a Mollet.

La proximitat amb grans centres comercials de la corona metropolitana, així com l’increment de la compra per internet, són factors que poden disminuir el consum que fa la ciutadania a la pròpia ciutat. I més enllà, poden provocar més persianes baixades, com succeeix a locals de la ciutat, arreu dels diferents barris.

Enfortir l’economia en una ciutat on hi dominen als serveis, passa doncs, també per fer que els comerços molletans siguin referents, i totes aquelles persones potencialment consumidores, hi tinguin confiança i siguin la seva primera opció.

Des de Mollet en Comú tenim molt clar que enfortir el comerç i serveis de la ciutat és un benefici per a tothom. Més comerç vol dir més dinamització econòmica, més treball; i també vol dir carrers i barris amb més vida, més llum i més activitat. És un fet inqüestionable que prioritzant el comerç de proximitat, evitem desplaçaments, i també es contribueix a reduir l’emissió de gasos.

Marina Escribano Maspons, portaveu de Mollet en Comú, considera que “comprar a Mollet és una aposta per la pròpia ciutat, pel seu comerç i la seva identitat, per mantenir vius els carrers i per posar en valor el treball i el servei més proper i de confiança que ens ofereixen botiguers i botigueres”.

La formació valora la gran millora en els serveis i facilitats que al llarg dels anys han estat implementant, així com la feina que fan les associacions de comerciants i botiguers.

Així doncs, en els propers dies i mitjançant les xarxes socials, la campanya convidarà a fer les compres a la nostra ciutat, i mostrarà la gran quantitat i varietat que hi ha, sense moure’s de Mollet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *