fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúPolitica

Mollet en Comú demanarà al ple una campanya per promocionar i enfortir les entitats de la ciutat

Mollet en Comú ha presentat una moció al ple municipal de juny del 2022 en la que reclama la necessitat d’incentivar la participació en el teixit associatiu de Mollet. Demana per això, una campanya específica i  augmentar la difusió de les activitats de les entitats.

Mollet és una ciutat amb una rica tradició de participació associativa. Hi ha desenes d’entitats que, en tots els àmbits, enriqueixen amb les seves activitats la vida de la ciutat- Per a Mollet en Comú aquests canals de participació són imprescindible per tenir una ciutat viva i per crear consciència cívica i de comunitat. Associacions de tota mena: culturals, veïnals, educatives, juvenils, del món de l’economia, reivindicatives, ecologistes, solidàries, animalistes… representen una riquesa que cal estimular i fer créixer.

Als últims mesos, Mollet en Comú ha incrementat el seu ritme de reunió amb entitats i d’aquestes trobades ha quedat palès la necessitat que tenen les associacions de rebre més suport i recursos per part de les administracions. Un dels punts comuns habituals és la dificultat per augmentar la participació de noves persones a les associacions i, en la mateixa línia, el problema que representa difondre les seves activitats.

En un món cada vegada més individualista i més insolidari resulta una evidència que les administracions han de fer un esforç per revertir aquesta tendència i tenir una ciutadania participativa i connectada amb el seu entorn. Això milloraria sense dubte la qualitat de vida a la ciutat, el civisme i la consciència ciutadana. És per això que la moció de Mollet en Comú demana específicament una campanya comunicativa per incentivar a la ciutadania a la participació en les entitats i, d’altra banda, augmentar la difusió de les activitats destinant més elements informatius al carrer perquè puguin anunciar els seus actes i millorar la presència de les entitats als mitjans municipals d’informació.

Com en altres ocasions la moció ha estat qualificada com a Prec, un fet que Mollet en Comú lamenta, tot i que confia que, sense la votació, el prec sigui atès per la resta de grups i pel govern de la ciutat.


Aquí teniu text de la moció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *