fbpx
12/07/2024
Catalunya en ComúMollet En ComúPolitica

Marina Escribano intervé com a alcaldable a la Trobada Municipalista d’EN COMÚ PODEM “Sumar per Guanyar”

Una delegació de Mollet va assistir dissabte a la jornada municipalista EN COMÚ PODEM, on els dos missatges claus van ser: fer una revolució democràtica als ajuntaments de pobles i ciutats, amb la nostra força municipalista i que la unitat és clau per a fer-ho possible.

La Trobada Municipalista “Sumar per Guanyar” pretenia ser el tret de sortida per començar a treballar cap a les Municipals 2023. Un Maig de 2023 que EN COMÚ PODEM vol que sigui una nova primavera democràtica a cada racó de Catalunya. I continuant enfortint un projecte que suma a gent diversa , compromesa i activista amb ganes, il·lusió i esperança de posar-se a transformar els nostres pobles i ciutats. EN COMÚ PODEM vols esdevenir la casa gran de tothom que vulgui portar la transformació verda, feminista, democràtica i ciutadana a cada racó del país.

A la trobada van participar com a figures principals Jessica Albiach i Ada Colau que van destacar idees com ara “2023 serà l’any de la primavera democràtica a Catalunya. I també la portarem a Espanya, fent a Yolanda Diaz la primera presidenta d’Espanya” o “La democràcia es millora de baix cap amunt”. També es van presentar una bona quantitat de candidats i candidates que optaven a renovar o a conquistar les seves alcaldies. Cal recordar que EN COMÚ PODEM té l’alcaldia a 16 municipis de Catalunya i forma part del govern en altres 11.

Pero també els grups que en l’actualitat fan la tasca d’oposició arreu del territori, son importants per empènyer i promoure canvis.

En aquest sentit, la candidata de Mollet, Marina Escribano, va fer una destacada intervenció situant aquells 3 grans canvis que portarà a Mollet si arriben a governar:

“1.-Tirar enrere el macroprojecte del Calderí. Un sense sentit que va directament contra l’emergència climàtica.

2.- Democràcia participativa, diàleg, i transparència. Que totes les veus siguin escoltades.

Feminisme de debò amb polítiques concretes

3.- Gent gran, joventut i cultura, les grans oblidades de l’actual govern han de tornar a ser al centre. I ser als barris, cuidar-los I fer més comunitat i més convivència, perquè allí es on passa la vida petita, la més important.”

Aquí podeu veure el video de l¡intervenció de Marina

i aquí podeu veure l’assemblea sencera:

I aquí teniu un petit recull de fotos de la jornada:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *