fbpx
16/04/2024
Politica

Crònica del Ple de Juny 2022

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a

al seu Facebook personal:
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/pfbid0M45H4WySEhUefPpiZFGJkjWEsWKDt4C4MBGDkCpuKJRr2sgX5FBZFZdwv71pEvbPl

o al Grup de Facebook de Mollet del Vallès
https://www.facebook.com/groups/molletdelvalles/posts/10166359686725641

Ja queda lluny, però no podia faltar un breu resum de com va anar el primer ple amb la nova alcaldessa, després de la renúncia de Monràs.

Podríem dir que va anar prou bé, cordial, canvis en les maneres de fer, de mirar, d’escoltar. I això s’agraeix.

Resultava curiós veure l’antic alcalde assegut al costat de l’actual, sense gairebé obrir boca..

Dit això, el tema més important que va passar a ple, va ser sens dubte, el nou plec de clàusules per a la contractació del servei de neteja viària i recollida d’escombraries. Fa molt temps que estem reclamant, tota la ciutadania i també els grups municipals, que Mollet presenta un estat lamentable a nivell de neteja i de manteniment. D’una banda, l’incivisme de moltes persones, que creuen allò de “como es de todos, no es de nadie, i ho puc embrutar” o “ com que pago els meus impostos, puc embrutar, així dono feina” sí, sabem que hi ha gent així, però també n’hi ha de responsable i cívica. D’altra banda, hi ha un fet evident, i és que al servei de neteja li falten hores i mans. L’equip de neteja fa una molt bona feina, però si hi ha més a netejar que el que realment es pot fer amb l’equip existent, doncs cal reforçar-lo.

En aquesta línia va el nou plec, però veiem que hi ha coses poc clares, o poc definides tant en la viària com en la recollida de residus. Hem manifestat que ni tan sols s’ha contemplat la possibilitat d’estudiar la recollida porta a porta en algun punt de la ciutat. Així doncs, tindrem contenidors “intel·ligents” en un futur proper.

El ple també va deixar com sempre, moments interessants, de regidors fent cares rares quan en parla un altre que pensa diferent, o que ens van tombar una moció contra la OTAN com a eina per a resoldre conflictes i fer un món pacífic…

I un bon grapat de preguntes, de les que vull destacar la que vam fer des de Mollet en Comú, en relació a Can Vila.

Això era el dia 27 de juny, i encara el conjunt de la ciutat no sabíem res sobre la situació dels mòduls de l’escola d’educació especial.

L’equip de govern va explicar quina era la situació al conjunt del consistori. Després, ja sabem que van venir dies amb mobilitzacions, reunions, reivindicacions,, i segueixen. Es segueix la lluita especialment per part de la comunitat educativa de Can Vila, per trobar una solució definitiva i digna per continuar amb el gran projecte que representa aquesta escola.

Salut (pública)!Podeu veure el ple sencer a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *