fbpx
12/07/2024
Medi AmbientMollet En ComúPolitica

En Comú Podem presenta a Mollet les seves propostes mediambientals

En el marc de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 2021 les candidates per Barcelona, Lucía Baratech (12) i Marina Escribano (14) hi han repasat el programa electoral de la formació amb propostes com ara barris verds, economia verda o transport públic i vehicles no contaminants

La campanya electoral per les eleccions vinents al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de Febrer d’En Comú Podem tenia el primer acte a Mollet amb una roda de premsa convocada a la Plaça Nelson Mandela de Mollet aquest dilluns, 1 de febrer.


La roda de premsa la protagonitzaven les candidates de la llista per Barcelona, Lucía Baratech, que ocupa el lloc número 12 i la regidora molletana i portaveu de Mollet en Comú, Marina Escribano, 14 a la llista.

Les candidates van enumerar propostes programàtiques d’En Comú Podem en matèria mediambiental centrant-se especialment en aquelles vinculades al Vallès Oriental.

En Comú Podem va seleccionar específicament tractar aquests temes a Mollet després de les alarmants notícies sobre la seva qualitat de l’aire que han anant apareixent les últimes setmanes. En aquest sentit, Baratech, economista i activista socioecologista, va destacar que les dades de contaminació tenen implicació directa en la salut i en la qualitat de vida de les persones, una qüestió que no hem de perdre mai de vista. També va parlar de les propostes programàtiques d’ECP com una nova llei de barris verds o la llei d’equitat territorial per garantir el desenvolupament de les zones rurals.

Per la seva banda, Marina Escribano, va destacar la importància de la crisi climàtica i de com cal activar una nova economia verda i una mobilitat no contaminant. En aquest sentit En Comú Podem proposa un pla de mobilitat global impulsat pel Govern de la Generalitat, que d’acord amb tots els municipis, implanti mesures cap a una mobilitat sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *