fbpx
19/06/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ REFERMA LA SEVA ORGANITZACIÓ I LÍNIES DE TREBALL I ESCULL NOVA EXECUTIVA LOCAL

Celebrada l’assemblea organitzativa de la tardor de 2019

L’Assemblea de Mollet en Comú aprova per unanimitat les línies d’actuació, la reorganització i la nova executiva local, així com tres resolucions polítiques d’àmbit local i internacional.

El passat 15 de novembre, al Museu Abelló, va tenir lloc l’Assemblea de tardor de Mollet en Comú, on corresponia treballar col·lectivament i de forma participativa i oberta, en diferents aspectes de la formació política.

D’una banda, el document titulat “Construir l’alternativa 2019-2023”, on la formació es marca uns objectius ben clars, defineix quin tipus d’organització vol, i quins àmbits cal desenvolupar en el proper període. Posant molt d’èmfasi en el treball a la ciutat: barris, temes com el medi ambient, el feminisme i els serveis públics; la presència al carrer i el treball a l’ajuntament, es reforçava l’organització que fins ara ha vingut treballant en molts temes i continua fent-ho. Els reptes i les propostes fan un paquet ambiciós i il·lusionant, que els homes i les dones de Mollet en Comú agafen amb ganes, compromís i implicació.

D’altra banda, el grup motor que fins ara ha portat l’organització, es transforma en l’executiva local, òrgan de direcció, que aprovava per unanimitat els seus 15 membres, escollits amb criteris diversos com la combinació d’experiència i recent aterratge a la política, presència de persones membres de comissions diverses, la paritat home dona, i la disponibilitat per tirar endavant el projecte.

Finalment, l’assemblea va donar un amplíssim suport a 3 resolucions polítiques ue versen sobre les restriccions de participació al ple municipal, el cop d’estat a Bolívia, i el pacte PSC-Podem. Semblava ben oportú, en aquesta trobada, debatre i posicionar-se políticament al voltant de fets importants que estan passant al nostre entorn més proper, però també al món.

Així doncs, es valora molt positivament l’assemblea celebrada per la seva bona assistència, la participació i aportacions de les persones assistents, així com pels continguts treballats i aprovats, que demostren que l’organització està forta, té idees clares i valors i principis reforçats.

Aquí us adjuntem les 3 resolucions aprovades:

Sobre les restriccions a la participació als plens

Sobre el pacte a Mollet entre PSC i Podemos Mollet

Sobre el cop d’estat a Bolicia

La noticia als mitjans locals:

https://www.sommollet.cat/noticia/50254/mollet-en-comu-aprova-la-nova-executiva

https://www.clicama.cat/articulo/politica/mollet-comu-es-reorganitza-i-aprova-resolucions-politiques/20191118162558033903.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *