fbpx
16/04/2024
Mollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ CONTINUA EXPLORANT TOTES LES POSSIBILITATS DE CANVI

Missatge al Facebook de la nostra candidata Marina Escribano Maspons:


Aquest és el posicionament de Mollet en Comú al respecte del ple del dia 15 de juny i les converses mantingudes aquests dies, per poder fer el canvi que necessita la nostra ciutat, Mollet.


… malgrat algun mitjà de comunicació vulgui destacar “l’anècdota” i amagar deliberadament la idea principal: QUE ESTEM PEL CANVI, i que hores d’ara només falta per saber si una força amb 2 regidors, Podem, està pel canvi o no. Nosaltres volem canviar les formes de fer política en aquesta ciutat, i la manera de governar.


Potser veureu declas a VallèsVisió TV on només surt un tall on parlo del psc. Ha estat com a resposta a una pregunta d’un periodista, i perquè crec que totes les sensibilitats que poden haver-hi en una formació política han de sentir-se tingudes en compte, malgrat ser molt minoritàries, com és el cas que ens ocupa. Us explico que només ens hem reunit un cop amb el psc, a proposta seva. (igual que ho hem fet amb C’s, per exemple). PSC ens han expressat la seva voluntat de governar amb els seus 10 regidors, que no demanaran suport a cap grup. Nosaltres els vam exposar que Mollet En Comú ens havíem presentat per trasnformar aquesta ciutat, perquè el model està esgotat, i que cal un canvi en com governar la ciutat. També els vam dir que volíem un canvi d’etapa, per tal de superar la manca de cordialitat, i que és necessari un nou consistori que reconegui totes les parts, que sigui transparent, informi i dialogui. I això és lo essencial.

Aquest és el comunicat que s’ha fet públic i on especifiquem el nostre posicionament:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *