fbpx
22/05/2024
Politica

MOLLET EN COMÚ RECOMANA L’ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL PSUC A SANTA COLOMA DE GRAMENET. 1936-1979”

Aquest dijous 16 de setembre a les 19 hores tindrà lloc al Centre Cultural La Marineta de Mollet l’acte de presentació del llibre “El PSUC a Santa Coloma de Gramenet. 1936-1979” organitzat per la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Catalunya

Des de l’espai polític que representa Mollet en Comú a la nostra ciutat volem recomanar la presentació d’aquest llibre que encarna la lluita de l’esquerra a les zones obreres a les perifèries de les grans ciutats per resistir a la dictadura feixista i posteriorment construir societats democràtiques i amb plenes llibertats.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú: “Mollet i Santa Coloma són ciutats amb moltes similituds: pobles que al segle passat van esdevenir ciutats amb emigracions vingudes d’arreu i que per tant tenen característiques sociològiques semblants. Fins i tot les seves evolucions electorals són similars. El PSUC, i també les CCOO, van ser un exemple de gent compromesa en aquesta lluita. Un compromís dels que ens sentim orgulloses hereves i del que cal seguir aprenent”

L’acte comptarà amb l’autor del llibre, Josep Maria Corral, el secretari general de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO, Xavier Hernández i del responsable de cultura d’aquesta Federació, Jordi Mayol, que presentarà l’acte.

No us ho perdeu!!

RECORDEU:

Dia i Hora: Dijous, 16 de setembre 2021, 19 hores
Lloc: Centre Cultural La Marineta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *