fbpx
22/05/2024
Medi AmbientMobilitat i TerritoriMollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ RECLAMA MILLORES PEL BARRI DE CAN PANTIQUET

Regidors de la formació es reunien fa uns dies amb la nova junta de l’AVV de Can Pantiquet i recollien les seves reivindicacions

Als últims mesos, en diverses ocasions, regidors de Mollet en Comú han visitat el barri de Can Pantiquet per tal de conèixer de primera mà la realitat del barri i les diferents problemàtiques que pateixen els seus veïns i veïnes.

En destaquen, per exemple, la preocupació per la propera apertura d’una sala de jocs, l’estat de degradació de les pistes esportives properes al Centre Cívic de Can Pantiquet i al Parc Lluis Companys i també el pràctic abandonament del pàrquing de camions de sota l’autopista i algunes edificacions als seus voltants. A l’Avinguda Gaudi, els veïns es queixen de l’estat d’algunes voreres que es trenquen pel pas de vehicles que entren a tallers o pàrquings, la brutícia als parterres o els arbres torts en algun punt.

Segons els veïns i veïnes, el barri també pateix problemes de soroll derivats de la proximitat de l’autopista A7, la C17 i algunes indústries dels polígons propers. A aquests casos s’afegeixen els episodis de males olors de presumpte origen químic que semblen provenir de certes empreses.

Un altre dels problemes més destacats és la circulació de camions de gran tonatge que provinents del nord per l’AP7 passen pel barri per arribar als polígons de Can Prat, Can Magarola o Martorelles. En aquest cas es dóna la circumstància que aquest camions passen moltes vegades pel costat de l’Escola Cal Music.

Totes aquests qüestions i d’altres van ser les protagonistes de la reunió que van tenir membres del grup municipal de Mollet en Comú amb membre de la recentment escollida Junta de l’AVV. La Junta va presentar un exhaustiu dossier que ja havia estat comunicat a l’equip de govern local. Els regidors i regidores de Mollet en Comú es van comprometre a fer seguiment d’aquests temes i fer la seva tasca de pressionar al govern municipal que millori la situació del barri.

A la reunió, la portaveu dels comuns, Marina Escribano, va explicar que “Mollet en Comú vol estar al costat dels barris, hem presentat desenes de propostes als pressupostos 2022 molts d’elles concretades barri a barri i el que volem és col·laborar amb totes les associacions de veïns per revifar el moviment veïnal, crear teixit comunitari en cada barri perquè creiem que aquesta és la millor manera de construir un Mollet millor per a tothom”

Mollet en Comú concretarà el seguiment de totes aquestes problemàtiques mitjançant preguntes, plecs i mocions als plens municipals i reclama des de ja al govern de la ciutat que atengui les millores al barri que els veïns de Can Pantiquet reivindiquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *