fbpx
23/06/2024
HabitatgePolitica

Mollet en Comú demana la retirada dels càrrecs a 5 persones de la pah encausades per la policia local de mollet

El proper dilluns 20 de març a les 18.30h, hi haurà una mobilització en defensa de les 5 persones de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), a la que des de Mollet en Comú s’hi dona ple suport.

El passat mes de juny, a l’Ajuntament, va haver-hi un incident, segons s’ha informat, entre membres de la PAH i la Policia Local, a resultes de la voluntat de la Plataforma, d’entregar unes cartes als diferents grups municipals de l’ajuntament.

Derivats d’aquests incidents, la setmana passada coneixíem l’encausament de 5 membres de la PAH, denunciades per la Policia Local.

Des de Mollet en Comú es desconeix el detall dels fets ocorreguts, però sí que es pot constatar, consultada la PAH, que el relat dels successos no coincideixen, i que no hi ha hagut cap transparència en l’episodi succeït.

Considerem des de Mollet en Comú, que el moviment de defensa per l’accés a un habitatge digne, és necessari, i calen polítiques d’habitatge locals, nacionals i estatals per a donar-hi solució, i en cap cas passen per judicialitzar i empèneyer a persones en situació ja de vulnerabilitat a processos judicials per uns fets com a mínim confusos i que no han estat explicats amb claredat.

Tot el contrari, hi hauria d’haver una relació entre consistori i els moviments socials, en una ciutat amb greus problemes d’accés a l’habitatge.

Des de Mollet en Comú no compartim aquesta manera de governar a cop de denúncia, i esperem que es puguin trobar altres vies per resoldre conflictes. Per tot el que s’ha exposat, es demana que els càrrecs siguin retirats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *