fbpx
12/07/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ RECLAMA L’AGENDA COMPARTIDA, UNA EINA ÚTIL PER ENTITATS I ASSOCIACIONS

Mollet en Comú reivindica de nou, el compliment d’un compromís del PSC del mandat anterior: posar en marxa una agenda compartida, on les diferents entitats i associacions coneguin la disponibilitat dels espais municipals, per a poder organitzar millor les seves activitats

L’any 2017, el grup de Canviem Mollet, que ha precedit Mollet en Comú, va proposar crear una agenda compartida, on les diferents entitats de la ciutat hi poguessin accedir, per saber quan estaven disponibles els equipaments municipals i poder organitzar els seus actes i activitats amb previsió, antelació i millor planificació, així com per no solapar activitats amb d’altres organitzacions. Seria una forma d’agilitzar la feina de totes aquestes persones que dediquen el seu temps lliure a dinamitzar la vida de la nostra ciutat. La proposta es va plantejar primer amb ple, amb el suport de tots els grups municipals excepte una abstenció del PSC, i després es va plantejar en la negociació de pressupostos. La formació va presentar 50 propostes, entre d’altres aquesta de l’agenda.

Un cop aprovat el pressupost, algunes de les propostes es van dur a terme, però d’altres no, com la de l’agenda compartida. A les reunions mantingudes amb personal tècnic i polític, s’informava que ja s’hi estava treballant, i que seria força immediata la seva posada en marxa, ja que només calia fer la formació al personal municipal.

Malauradament, gairebé dos anys després d’aquella informació, el cert és que no s’ha fet aquesta agenda compartida, i les entitats han de seguir la complicada via per tal de reservar espais, i de vegades sense èxit.

El passat ple vam preguntar sobre aquest tema, i se’ns va dir que s’intentaria instal·lar dins la nova pàgina web que s’està dissenyant. Aquesta informació contradictòria, no deixa de mostrar el que sembla una manca de voluntat, i el que és més, de transparència, ja que l’agenda ajudaria a l’hora de disposar de més informació i claredat.

Des de Mollet en Comú continuarem reclamant aquesta eina, ja que pot resultar molt útil per les entitats, i en definitiva per la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *