fbpx
12/07/2024
EducacióMollet En Comú

MOLLET EN COMÚ PROPOSA QUE L’AJUNTAMENT IMPULSI CASALS D’ESTIU I ACTIVITATS DE LLEURE MUNICIPALS, A LES ESCOLES DE LA CIUTAT

Des de Mollet en Comú creiem que es pot estudiar fer casals d’estiu municipals, per als nens i nenes de la ciutat, tot utilitzant les escoles i altres equipaments municipals.

La necessitat d’assegurar activitats i espais de lleure infantil i juvenil aquest estiu, és tan difícil com necessària amb la crisi sanitària que vivim, així com les greus conseqüències a nivell econòmic i social.

Atendre aquesta necessitat de la població infantil i juvenil, confinada durant més de 70 dies, sense escola ni instituts, creiem que és una qüestió important i que cal abordar. No només atendre la pròpia població infantil i juvenil, sinó les pròpies famílies, amb dificultats per conciliar treball i cura dels infants, amb dificultats econòmiques o de vulnerabilitat, o altres situacions.

Som conscients que no és senzill, amb les incògnites que hi ha sobre mesures, limitacions, restriccions que s’han establert, però no obstant, cal començar a plantejar i treballar en opcions i alternatives, i l’ajuntament ha de prendre la iniciativa, com ja s’està fent des d’altres municipis.

Plantejada la qüestió a l’equip de govern, aquest exposa que les incògnites són massa elevades per tal de determinar res en aquest moment.

Des de les AMPAs, entitats esportives i associacions de lleure que tradicionalment organitzen aquests casals i activitats de lleure, es pot fer molt difícil, sense recolzament (logístic, econòmic, etc.), dur a terme aquesta organització complint amb les mesures sanitàries necessàries.

Des de Mollet en Comú considerem que la situació d’enguany empeny a fer les coses de forma diferent, i col.laborant amb totes les parts implicades i obrir la possibilitat a organitzar casals municipals, ubicats a les escoles i altres equipaments municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *