fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ PRESENTARÀ A MARINA ESCRIBANO COM A CANDIDATA A L’ALCALDIA AL PROPER PLE D’INVESTIDURA

Mollet en Comú opta per fer visible el seu projecte propi i la seva proposta de canvi a la ciutadania presentant a Marina Escribano com a candidata a l’alcaldia al proper ple d’investidura.

Després del ple de renúncia de l’alcalde Josep Monràs, el passat divendres 3 de juny i davant de la perspectiva del consegüent ple d’investidura de nova alcaldessa per aquest divendres 10 de juny, l’organització local de Mollet en Comú ha valorat les diferents oportunitats polítiques que oferia aquest canvi a l’alcaldia. L’executiva dels comuns ha considerat que no es donen les condicions per intentar fer un canvi del color polític del govern local i que, fins i tot,  això no seria entès per la ciutadania a un any de les eleccions. Però sí que, en coherència al que es va fer a l’inici de la legislatura i tal com venint treballant des de l’oposició, cal posar en valor el projecte alternatiu que ara per ara representa aquest espai polític.

En aquesta setmana, i en coherència amb els acords nacionals que determinen les candidatures conjuntes d’EN COMÚ PODEM a les eleccions municipals 2023 a tot arreu de Catalunya, Mollet en Comú ha emplaçat Podem Mollet, oferint diferents possibilitats, per tal d’intentar arribar a acords de cara a aquest important ple d’investidura. Lamentablement, aquest acord no ha estat possible. Mollet en Comú continuarà fent feina perquè aquesta unitat necessària de l’espai que representem sigui una realitat.

Mollet en Comú creu, doncs, que cal fer visible el seu projecte diferenciat, amb un nou model de ciutat. Amb més diàleg i més participació i més accent en les polítiques socials i ecologistes, un projecte transformador. Mollet necessita un canvi i Mollet en Comú “anirà per feina” activament perquè aquest canvi es produeixi en clau de polítiques i de formes de fer. És per tot això que té tot el sentit presentar a la seva pròpia candidata, la que ja va ser candidata a la investidura del 2019, Marina Escribano.

Per a Marina Escribano, “aquest ple és una oportunitat perquè es visualitzin els diferents projectes per a la ciutat. El nostre espai no només fem una oposició constructiva sinó que també té un model alternatiu clar que s’ha de contrastar amb d’altres. A les eleccions municipals del 2023, EN COMÚ PODEM serà la força clau que determinarà el futur govern de la ciutat. Arribarem allà amb les mans lliures i amb un projecte propi i diferenciat. Aquest és el nostre compromís amb la ciutadania”

Finalment, Mollet en Comú lamenta que altres forces polítiques de la ciutat no hagin contactat amb la seva formació o que l’hagin fet via mitjans de comunicació. Mollet en Comú vol parlar, com sempre, amb tothom encara que la velocitat dels esdeveniments ho dificulti molt. Enfortir l’entesa i col·laboració dels diferents espais alternatius de l’escenari polític local en la perspectiva de les properes municipals ha de ser ara, i en positiu, una tasca prioritària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *