fbpx
22/05/2024
Mobilitat i TerritoriMollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ PORTA AL PLE MUNICIPAL UNA MOCIÓ DEMANANT ACTUACIONS CONTRA L’INCIVISME A LA CIUTAT

Als mesos d’estiu es multipliquen les queixes veïnals en diferents punts de la ciutat per problemàtiques relacionades amb l’incivisme.

Les últimes setmanes, arran de la relaxació de les restriccions de la pandèmia i també de l’arribada de l’estiu, s’han multiplicat les queixes dels veïns provocades per les molèsties que provoquen activitats incíviques a diferents punts de la ciutat. Són situacions de sorolls a les nits, baralles, brutícia i fins i tot activitats delictives.

Davant aquestes queixes el Grup Municipal de Mollet en Comú ha presentat una moció al Ple Municipal Ordinari de Juliol que se celebrarà aquest dilluns 19 de juliol. La moció demana que, com altres estius, s’activin actuacions específiques contra aquestes situacions incíviques, sigui enfortint la presència policial o amb campanyes específiques o actuacions d’altres tipus.

Tot i que la proposta ha estat presentada com a Moció, per tal que es pugui debatre i votar al Ple Municipal pels diferents grups polítics, finalment el govern local l’ha incorporat a l’ordre del dia com a Prec.

Sigui com sigui, des de Mollet en Comú es vol insistir en el preocupant problema de l’incivisme a la ciutat i vol cridar l’atenció del govern de la ciutat sobre aquesta problemàtica que afecta, i molt, a la ciutadania. El govern de la ciutat no pot mirar cap a un altre costat davant aquesta situació  i calen actuacions com el Pla Local de Civisme que reclamem des de fa anys.

Aquí teniu el text de la moció tal i com ha estat presentada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *