fbpx
19/06/2024
Mollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ FARÀ AQUEST DIVENDRES LA SEVA ASSEMBLEA GENERAL DE RENDIMENT DE COMPTES

La formació d’esquerres presentarà a les persones inscrites, simpatitzants i a la ciutadania en general, el balanç de la seva activitat en l’últim any.

Aquest divendres, 18 de juny, a la terrassa del Museu Abelló, Mollet en Comú celebrarà la seva tradicional assemblea de rendiment de comptes. És una assemblea oberta de periodicitat anual en la qual l’organització fa un balanç exhaustiu de la seva activitat tan política com a organització local, com en l’àmbit  institucional des del seu grup municipal a l’Ajuntament de Mollet. L’any passat no es va poder celebrar per la situació de pandèmia i les restriccions que implicava, però aquest any l’executiva local ha valorat que es donaven les condicions per fer-la en un doble format presencial i telemàtic per aquelles persones que així ho prefereixin. També l’actual situació sanitària permet que l’assemblea sigui un primer pas de cara a acabar recuperant la normalitat de l’activitat política local.

En quant al contingut de l’assemblea, l’executiva local i el grup municipal estan recopilant l’activitat realitzada que tot i haver estat molt afectada per les restriccions sanitàries també representa un bon grapat d’accions defensant la política progressista de l’espai polític dels comuns a la ciutat de Mollet. En aquest sentit, Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú destaca que “tot i la pandèmia mai hem deixat de fer feina, i activitat dins la política local: hem fet propostes, mocions, articles de premsa, actes i activitats, campanyes electorals, reunions, mobilitzacions, etc.  Hem arribat a acords i ens hem mantingut ferms en algunes posicions. Tenim un projecte per Mollet, en línia amb un projecte nacional i estatal i molta feina feta al darrere. Només cal mirar la nostra web: molletencomu.cat per veure que al llarg d’aquest temps hi ha centenars d’accions de lluita per fer realitat les nostres idees”

També aquests dies es compleixen 2 anys de l’inici de la legislatura i per tant l’equador d’aquesta. Un moment que el Grup Municipal, aprofitant que l’assemblea és també  moment de fer balanç, vol compartir-ho amb la premsa local, amb una convocatòria de roda de premsa per fer una valoració d’aquests 2 anys. Evidentment, la pandèmia ha condicionat aquesta legislatura, però per a Mollet en Comú aquest ha estat un repte que el govern local ha gestionat amb la manca d’empenta a què acostuma: Mollet ha tingut els criteris sanitaris més restrictius dels voltants amb excessos de zel que han dificultat més del necessari l’activitat comercial o cultural. Però això és senzillament continuïtat del que ja és la manca d’ambició i il·lusió del projecte socialista que ens governa des de fa 34 anys. Abans de la pandèmia ja no teníem oferta cultural o comercial, ja patíem una manca de civisme a la ciutat preocupant, ja s’havia restringit la participació en els plens, ja patíem una contaminació excessiva, ja estava llençat el megaprojecte urbanístic del Calderí o ja estava en marxa el nou bingo.

De tots aquests temes i d’altres es parlarà amb la premsa i també amb la ciutadania el proper divendres 18 de juny a partir de les 18:30h a la terrassa del Museu Abelló. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *