fbpx
12/07/2024
Catalunya en ComúMollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ ORGANITZA AQUEST DIVENDRES DIA 30 UN ACTE AMB LA DIPUTADA AINA VIDAL SOBRE L’ACORD DE PRESSUPOSTOS GENERALS.

Aquest divendres, 30 de novembre, Mollet en Comú organitza una xerrada en la que sota el títol “Uns pressupostos cap el canvi”, es reivindica l’acord de Pressupostos Generals de l’Estat al qual ha arribat amb el Govern espanyol el grup confederal d’Unidos Podemos, En Comú Podem i En Marea.

 

PRESENTARÀ I CONDUIRÀ EL DEBAT: Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú.

INTERVENDRÀ: Aina Vidal, diputada d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats i co-portaveu a la Comissió del Pacte de Toledo.

A l’acte s’explicarà les possibilitats que s’obren amb l’acord de Pressupostos Generals, el qual defensem com l’oportunitat que necessitem per donar-li un nou rumb a Catalunya.

Després d’una dècada perduda en la que el bipartidisme ha menystingut les demandes de la majoria dels catalans i les catalanes, aquest acord permet:

  • limitar el preu abusiu del lloguer.
  • abaixar les taxes universitàries.
  • apujar les pensions i l’SMI.

 

Per això, des de Mollet en Comú es fa una crida per demostrar que la majoria que va sumar forces per fer fora Mariano Rajoy, ara és capaç d’esborrar la seva herència i de fer arribar el canvi a les butxaques de tota la ciutadania. També entomarem el debat sobre el futur de les pensions.

 

L’acte tindrà lloc a les 19 hores al Casal Cultural de Mollet, forma part de la nova campanya de Catalunya en Comú: “Posem Catalunya en marxa”. #posemcatalunyaenmarxa

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *