fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúPolitica

MARINA ESCRIBANO ESCOLLIDA CAP DE LLISTA PER UNANIMITAT A LES PRIMÀRIES DE MOLLET EN COMÚ

 


D’un cens de 130 inscrits i inscrites han votat 92 persones (70,76%). Marina Escribano ha obtingut 92 vots a favor, el 100% dels emesos

Aquest cap de setmana entre divendres 30/11 a la tarda i el matí del dissabte 1/12 Mollet en Comú celebrava les votacions de les seves primàries per escollir la persona que encapçalarà la llista de la formació a les pròximes eleccions municipals.

Tot i que només s’havia presentat una candidatura, la de l’actual portaveu Marina Escribano els inscrits i inscrites estaven convocats a mostrar el seu suport a aquesta candidatura en unes paperetes amb les quals es podia votar Si, NO o en Blanc.

A Mollet el cens final d’inscrits i validats telemàticament a Catalunya en Comú ha estat de 130 persones i d’aquestes han estat finalment 92 les que s’han apropat presencialment a votar. El que dóna una participació del 70,76%.

El resultat final de l’escrutini ha estat de 92 vots a favor de la candidatura de Marina Escribano, cap vot en contra i cap abstenció. El que resulta un total i unànime suport per part dels inscrits i inscrites de Mollet en Comú a la candidatura d’Escribano.

La comissió electoral que ha fet el seguiment del procés de primàries destaca en la seva acta d’escrutini que tot aquest procés s’ha seguit amb plena normalitat i sense cap incidència.

Per últim, el Grup Motor de Mollet en Comú valora molt positivament el procés de primàries que ha servit per posar a prova una organització amb pocs mesos de funcionament però que ha demostrat un alt grau de participació i un funcionament transparent i democràtic. També vol mostrar la seva satisfacció per un resultat excel·lent en termes de participació i de cohesió de l’organització.

Mollet en Comú celebrarà aquest proper dimarts 4 de Desembre a les 18 hores al Centre Cultural La Marineta de Mollet una assemblea per tal de fer l’acte final del procés de primàries amb la proclamació definitiva de la cap de llista escollida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *