fbpx
22/06/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ INICIA EL PROCÉS DE PRIMÀRIES PER ESCOLLIR LES SEGÜENTS 10 PERSONES DE LA LLISTA PER LES MUNICIPALS

Així com el mes de desembre es proclamava Marina Escribano Maspons cap de llista de la formació, amb un procés de primàries que va comptar amb la participació de 92 persones de les inscrites a Mollet en Comú, ara es dóna el tret de sortida per tal d’escollir els números 2 a 11 de la llista.

En un procés similar al d’elecció de cap de llista, Mollet en Comú ha aprovat el passat 31 de gener el reglament i calendari, per escollir l’equip de persones que conformaran els propers deu llocs a la llista electoral. Les candidatures que ho vulguin s’hauran de presentar entre l’11 i el 13 de febrer, mitjançant un escrit d’intencions de cada membre i una fotografia. Posteriorment seran validades per la comissió electoral i comunicades a totes les persones inscrites per tal que puguin votar. Els dies de votació són el 28 de febrer i 1 de març. Aquest darrer dia es farà l’escrutini amb els resultats finals.

Cal destacar que el mètode d’assignació per resoldre el resultat de la candidatura serà el de sistema proporcional.

Finalment, el 10 de març en un acte públic, es proclamaran els candidats i candidates escollits, i així mateix es presentarà el programa electoral de Mollet en Comú.

Aquí teniu el reglament d’aquestes primàries:
https://molletencomu.cat/wp-content/uploads/2019/02/Primàries-llocs-2-11-MeC-definitiu.pdf

Anirem actualitzant tota la informació a la web i a la pàgina específica d’aquestes primàries:
https://molletencomu.cat/primaries2019llista/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *