fbpx
22/04/2024

primaries2019llista

04/02/2019

MOLLET EN COMÚ INICIA EL PROCÉS DE PRIMÀRIES PER ESCOLLIR LES SEGÜENTS 10 PERSONES DE LA LLISTA PER LES MUNICIPALS

Així com el mes de desembre es proclamava Marina Escribano Maspons cap de llista de la formació, amb un procés de primàries que va comptar amb la participació de 92 persones de les inscrites a Mollet en Comú, ara es dóna el tret de sortida per tal d’escollir els números 2 a 11 de la llista.

En un procés similar al d’elecció de cap de llista, Mollet en Comú ha aprovat el passat 31 de gener el reglament i calendari, per escollir l’equip de persones que conformaran els propers deu llocs a la llista electoral. Les candidatures que ho vulguin s’hauran de presentar entre l’11 i el 13 de febrer, mitjançant un escrit d’intencions de cada membre i una fotografia. Posteriorment seran validades per la comissió electoral i comunicades a totes les persones inscrites per tal que puguin votar. Els dies de votació són el 28 de febrer i 1 de març. Aquest darrer dia es farà l’escrutini amb els resultats finals.

Cal destacar que el mètode d’assignació per resoldre el resultat de la candidatura serà el de sistema proporcional.

Finalment, el 10 de març en un acte públic, es proclamaran els candidats i candidates escollits, i així mateix es presentarà el programa electoral de Mollet en Comú.

Teniu a la vostra disposició el reglament d’aquestes primaries al següent PDF:
Reglament Calendari Primàries MeC Llista

Seguint aquest calendari anirem penjant totes les novetats a la nostra web i a la pàgina específica de les primàries:
https://molletencomu.cat/primaries2019llista

I podeu contactar amb nosaltres per participar-hi ja sigui com a candidats o com a votants en qualsevol de les formes que s’indiquen a la nostra pàgina de contacte:
https://molletencomu.cat/contacta/

Recordeu que per a inscriure-us a Catalunya en Comú s’ha de fer a aquesta adreça:
https://participa.catalunyaencomu.cat/

Si esteu interessats no dubteu en participar i ens posarem en contacte amb vosaltres

ACTUALITZACIÓ 23/2/2019

A l’assemblea del 23/2/2019 es va avalar la única candidatura presentada per a concórrer a les primàries dels llocs 2 a l’11 de la llista electoral.

La candidatura que es sotmetrà al vot de les persones inscrites i que aspira a acompanyar a la cap de llista electa, Marina Escribano, en el repte d’assolir l’alcaldia de Mollet, duu per nom “Gent Comuna” i està composada en aquest ordre per les següents persones: Francisco Sancho, Gabriel Espinosa, Mari Carmen  Moya, Mireia Marin, Xavier Huguet, Roser Aguilar, Maria del Mar Torres, Dennis Fernández, Maica Hervás i Virginia Feria.

Aquí adjuntem el document de presentació de la candidatura amb els detalls de cada membre que la conforma.:

https://molletencomu.cat/wp-content/uploads/2019/02/Candidatura-10_Mollet-en-Comú.pdf

En el seu escrit de presentació a aquest procés de primàries, “Gent Comuna” establia la lluita pels drets socials i el bé comú com el pilar fonamental de la seva candidatura, així com la il·lusió per a construir des de l’Ajuntament un Mollet en el que tothom es pugui sentir orgullós de viure-hi.

Mollet en Comú dona pas ara a les votacions que tindran lloc aquest dijous 28 de febrer i  divendres 1 de març.

ACTUALITZACIÓ 4/3/2019
La candidatura “Gent Comuna” rep el suport del 98,9% dels vots emesos en les primàries pels llocs 2 a 11 de la llista electoral, en les que han participat 89 persones inscrites.

Els passats dies 28 de febrer i 1 de març, Mollet en Comú celebrava les votacions de les seves primàries per escollir les persones que ocuparan els llocs del 2 a l’11 de la candidatura que encapçalarà Marina Escribano a les pròximes eleccions municipals.

Tot i que només s’havia presentat una candidatura, “Gent Comuna” (composada en aquest ordre per Francisco Sancho, Gabriel Espinosa, Mari Carmen Moya, Mireia Marin, Xavier Huguet, Roser Aguilar, Maria del Mar Torres, Dennis Fernández, Maica Hervás i Virginia Feria), els inscrits i inscrites estaven convocats a mostrar-li el seu suport en unes paperetes amb les quals es podia votar Si, No o en Blanc.

A Mollet el cens final de persones inscrites i validades telemàticament a Catalunya en Comú ha estat de 135 persones i d’aquestes han estat finalment 89 les que s’han exercit el seu dret a vot, el que dóna una participació del 66%. El resultat final de l’escrutini ha estat de 88 vots a favor de la candidatura de “Gent Comuna”, cap vot en contra i un vot en blanc, el que resulta en un aclaparador suport del 98,9%.

La comissió electoral que ha fet el seguiment del procés de primàries destaca en la seva acta d’escrutini que tot aquest procés s’ha seguit amb plena normalitat i sense cap incidència.

Mollet en Comú celebrarà aquest proper diumenge 10 de Març a les 12 hores al Mercat Vell, l’acte de presentació de la candidatura i el programa, el qual comptarà amb la participació de l’eurodiputat Ernest Urtasun i de la cap de llista de Mollet en Comú, Marina Escribano, així com amb intervencions de la resta de membres de la candidatura.