fbpx
23/06/2024
Mollet En ComúOpinióPolitica

Projecte, sumar, avançar

Volem donar de nou les gràcies als més de 2300 veïns i veïnes que ens van donar suport a les eleccions municipals del 28 de maig. El grup municipal de Mollet en Comú Podem defensarà el projecte polític  tant a la institució com al carrer.

El resultat de les eleccions municipals situa al PSC com a primera força destacada, sense majoria absoluta. La militància de Mollet en Comú i de Podem Mollet tenim molt  clar que hem de posar en valor el nostre projecte i el suport rebut. La millor manera de fer-ho és aconseguir que les nostres propostes arrelin al carrer, amb els moviments  socials i avancin a nivell institucional. No som partidaris d’una oposició frontal i permanent, que res aporta, així com tampoc serem una mera comparsa de la majoria. Com vam dir al ple d’investidura, les nostres propostes són útils i necessàries per millorar la vida a Mollet i les defensarem honestament, cercant acords i àmplies majories.

Hem elaborat un programa de transformació amb   més de 600 propostes. Remarquem 3 eixos: en primer lloc l’habitatge, on     proposem aprovar un pla local d’habitatge, pressionar els grans tenidors per afavorir el lloguer i potenciar el parc d’habitatge municipal, entre d’altres. En segon lloc la cultura, fomentant el teixit social i cultural, creant un Fòrum de Cultura local, i fent possible l’assoliment d’un equipament per les entitats culturals.

Com a tercer eix, les polítiques de Joventut, potenciant polítiques d’habitatge, ocupació i cultura i creant el Consell Municipal de la Joventut per impulsar la participació del jovent en la presa de decisions i transformació de la ciutat.

Que no hi hagi cap dubte que davant l’aliança de la dreta i l’extrema dreta, no farem cap pas enrere en la defensa dels  drets humans, la diversitat i la democràcia. Cal sumar esforços i voluntats de molts espais per continuar construint en comú un projecte de majories. Volem continuar millorant les conquestes socials aconseguides i avançar molt més encara. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *