fbpx
23/06/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ INICIA EL CURS AMB EL FERM PROPÒSIT DE CONTINUAR TREBALLANT EN PROPOSTES I MILLORES PER A LA CIUTAT

 

Comença el curs escolar i també el curs polític, i malgrat no haver deixat de treballar, el grup municipal de Mollet en Comú, així com tota l’organització, es prepara per encarar els reptes del  nou mandat, i per situar les prioritats, objectius i línies de treball.

El grup municipal de Mollet en Comú, a l’Ajuntament de Mollet del Vallès inicia el curs amb la voluntat intacta i decidida de treballar per millorar la ciutat, i per tant de continuar reivindicant aquelles 50 propostes fetes l’any passat en el marc del pressupost.

D’aquell paquet de 50, se’n van aconseguir d’importants, i ens mostrem contents i satisfets, i volem destacar: la tarifació social a les escoles bressol municipals. Aquesta va ser una importantíssima fita aconseguida i que esperem tingui continuïtat, ja que és una gran ajuda a les famílies. També es va assolir crear la figura d’agents cívics, l’obertura dels patis d’escoles els divendres i caps de setmana, així com la posada en marxa d’una sala de cinema, o les 3 hores gratuïtes de zona blava a l’hospital. Totes aquestes, han estat realitats que han fet millorar coses a Mollet.

Encara en queden per assolir, de les que l’equip de govern va agafar-ne el compromís, i d’altra banda hi ha molt marge de millora en les que estan en funcionament. Un exemple és la necessitat de tenir un espai d’esbarjo infantil i esportiu al barri de l’estació de França, que podria ser una realitat amb l’obertura del pati de l’antiga Escola Nicolás Longarón, o la necessitat de disposar d’espais adequats per a ús del veïnat, al barri de l’Estació del Nord. D’altra banda cal insistir amb un Pacte pel Civisme amb mesures eficaces per tractar aquest tema clau a la nostra ciutat, i no perdre l’equip d’agents cívics d’aquests darrers mesos. També eines per millorar el dia a dia de les entitats i associacions de la ciutat, com és una agenda compartida per saber disponibilitat dels equipaments municipals, o un exemple més, la pista esportiva al barri de Can Borrell.

No voldríem que els resultats electorals aconseguits facin adormir el govern de la ciutat, i deixar abandonades aquestes propostes. I no només les que venim treballant en el passat, sinó totes les que vam presentar en campanya, destacant dos eixos: les millores en tots els barris de la ciutat, dignificant-los i dotant-los dels espais i serveis necessaris, com a l’Estació del Nord; i les accions per frenar el canvi climàtic. Considerem que és un assumpte de ciutat ( i de planeta) i cal abordar-lo en conjunt, amb responsabilitat i consensos de totes les forces polítiques. Tot el que s’allunyi d’aquestes tres premisses, només respondrà a interessos partidistes, i no pas a la voluntat real d’actuar davant l’emergència climàtica que tenim al davant. Esperem alçada de mires i voluntat real d’estendre la mà en assumptes de vital importància.

Aquestes propostes, temes centrals i prioritats, conformen el guió de treball a desenvolupar des d’aquests moments i en els propers anys, per part Mollet En Comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *