fbpx
16/04/2024
Mollet En ComúPolitica

MARINA ESCRIBANO ESCOLLIDA PER L’ASSEMBLEA DE MOLLET EN COMÚ COM A CANDIDATA A L’ALCALDIA PER LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2023

En una assemblea celebrada al Museu Abelló de Mollet el conjunt dels inscrits i inscrites de Mollet en Comú han escollit a Marina Escribano com a cap de llista per les properes eleccions municipals de 2023.

L’executiva de Mollet en Comú iniciava fa unes setmanes el procés d’elecció del cap de llista de la formació per les eleccions municipals de 2023. En aquest debat, l’executiva local constatava l’ampli consens entre els inscrits i inscrites en què l’actual portaveu del grup municipal i cap de llista el 2019, Marina Escribano Maspons, era la millor opció per representar novament als comuns de Mollet i, per tant, la aposta més il·lusionant per guanyar i transformar Mollet. Seguint el procés del reglament dels comuns per aquest procés, l’executiva traslladava aquesta proposta de consens a l’assemblea que se celebrava aquest divendres al Museu Abelló de Mollet.

Amb una àmplia participació, en forma presencial i en forma delegada, els inscrits a les seves intervencions van mostrar el seu acord a la proposta. Així, gairebé cinquantena de membres de Mollet en Comú votaven, en urna, de forma unànim, afirmativament a la proposta de l’executiva i, per tant, escollien a Marina Escribano com a candidata a l’alcaldia pel 2023. El resultat final de la votació ha estat de 47 vots a favor, cap en contra i cap abstenció.

Aquests dies el conjunt d’assemblees dels comuns als territoris estan desenvolupant, en diversos formats,  els processos d’elecció de candidats. Una primera fita d’aquest procés serà la Trobada Municipalista “Sumar per Guanyar” que organitza En Comú Podem per aquest dissabte 18 de juny a La universitat Pompeu Fabra i on es farà la posada en marxa del projecte municipalista d’en Comú Podem cap a les eleccions municipals. En aquest acte es presentaran els caps de llista ja escollits i Marina Escribano participarà en aquesta presentació.

Cal recordar que Catalunya en Comú i Podem han tancat un acord general a tota Catalunya per tal de presentar llistes municipals conjuntes sota el nom EN COMÚ PODEM. Des de Mollet en Comú es continua treballant per fer possible aquest projecte unitari també a Mollet.

A la seva intervenció, al tancament de l’assemblea, Marina Escribano ha destacat que “és un goig comptar amb el suport de tanta gent. El 2019 em vaig presentar per primera vegada com a cap de llista amb el nou projecte de Mollet en Comú, i 3 anys de feina després constatem que anem per bon camí fent una oposició constructiva que assoleix coses i que té un projecte alternatiu: el que creiem que vol la majoria dels molletans i molletanes: d’esquerres, ecologista, feminista, defensant els serveis públics, els drets socials i la participació. Amb un model de ciutat que no és més del mateix: no calen més pisos, calen més drets, més comunitat i millor qualitat de vida per les persones” Finalment, Mollet en Comú anuncia que cap al setembre farà un acte públic de presentació de la candidata i en els mesos vinents acabarà d’enllestir la llista electoral i la presentació de candidats en un procés paral·lel a l’elaboració oberta i participativa del seu programa electoral

Aquí teniu una galeria d’imatges de l’assemblea:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *