fbpx
16/04/2024
Mollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ COMMEMORA 40 ANYS D’AJUNTAMENTS DEMOCRÀTICS

MOLLET EN COMÚ COMMEMORA 40 ANYS D’AJUNTAMENTS DEMOCRÀTICS

Acte públic amb regidors de totes les legislatures el dimecres 3 d’Abril a les 19 hores al Casal Cultural de Mollet

Aquest pròxim 3 d’abril justament es compleixen 40 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques després de la dictadura franquista, i des de Mollet en Comú volem reivindicar aquest fet amb un acte públic que tindrà lloc el mateix dimecres 3 d’Abril a les 19 hores al Casal Cultural de Mollet.

Farem una mirada a aquestes 4 dècades d’història, i ho farem amb la participació d’antics regidors i regidores de totes les legislatures que han representat el nostre espai polític al consistori municipal, des dels temps del PSUC fins a l’actualitat.

El col·loqui comptarà amb la intervenció de qui fou alcaldessa de la ciutat pel PSUC entre 1983 i 1987, Carme Coll i Truyol, i de l’actual cap de llista de Mollet en Comú, Marina Escribano Maspons.

També durem a terme el passi del documental “El dia que si va girar la truita”, gravat l’any 1979 en super 8 i restaurat al 2004 per l’Associació d’ex-regidors de l’Ajuntament de Mollet. Aquest documental històric reflecteix els temps de canvi del Mollet del 1979 i les mobilitzacions i lluites que tenien lloc a l’època centrant-se també en aquella campanya electoral fruit de la qual l’Anna Bosch va esdevenir la primera alcaldessa democràtica de Mollet. Precisament, un altre dels objectius d’aquest acte serà el d’homenatjar i reivindicar la figura de l’Anna Bosch, 10 anys després de la seva desaparició.

Teniu més info i us podeu inscriure al event a:

https://www.facebook.com/events/569448056882841/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *