fbpx
16/04/2024
PensionistesSanitat

MOLLET EN COMÚ FA ENTREGA DE LES 1.887 SIGNATURES RECOLLIDES EN LA SEVA CAMPANYA PER LES RESIDÈNCIES PÚBLIQUES

La formació d’esquerres titlla la campanya d’èxit absolut i insta a les administracions competents a donar resposta a aquest clamor popular


La campanya de recollida de signatures “A Mollet volem residències públiques per a la gent gran” endegada per Mollet en Comú el passat mes de gener, ha culminat aquest dimecres al migdia amb l’entrega al registre de l’Ajuntament de Mollet, primer, i a l’Oficina de Benestar Social i Família que la Generalitat de Catalunya te implantada al Casal Cultural després, de les 1.887 signatures recollides en els darrers dos mesos i mig.

Durant aquest temps s’ha pogut constatar la gran necessitat d’equipaments d’aquest tipus que té la nostra ciutat. Han sigut molts els veïns i veïnes que hi han signat i que han compartit les seves experiències amb llargues llistes d’espera per accedir-hi o la impossibilitat de pagar els preus que cobren les residències privades que ara tenim a Mollet. En aquest sentit, es valora molt positivament la implicació en la campanya que han tingut moltes entitats del teixit social de la ciutat, així com de persones a títol individual, que han fet que aquesta campanya hagi esdevingut patrimoni de tota la ciutat.

L’entrega de les signatures al registre de l’Ajuntament es el pas previ per a que en el Ple Municipal del 8 d’abril, últim de la legislatura, els regidors i regidores del Grup Municipal de Canviem Mollet, membres de Mollet en Comú, presentin una moció, recolzada per les signatures presentades, on es plantegen els objectius de la campanya: Que la Generalitat construeixi residències publiques i que l’ajuntament de Mollet cedeixi terrenys municipals per la seva construcció.

Per Mollet en Comú, aquest tipus de serveis públics que garanteixen el benestar social han de ser una prioritat de tots els governs i és el model que defensem en tots els àmbits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *