fbpx
22/04/2024
Solidaritat

L’EURODIPUTAT D’ UNIDAS PODEMOS MANU PINEDA VISITARÀ MOLLET AQUEST DISSABTE

L’Eurodiputat Manu Pineda participarà en la presentació de la pel·lícula HERENCIA dintre del 14è Cicle de Cinema Cubà que organitza Mollet amb Cuba i que comptarà amb la presència de la seva directora, Ana Hurtado

Aquest dissabte 15 de gener a les 17:30 hores al Mercat Vell de Mollet, l’entitat solidària Mollet amb Cuba, donarà el tret de sortida al seu 14è Cicle de Cinema Cubà. Des de fa 14 anys aquesta entitat molletana projecta 3 pel·lícules o documentals que són una mostra de la producció cinematogràfica cubana o reflecteixen la realitat del país. Les projeccions acostumen a tenir periodicitat mensual i s’han consolidat com un clàssic de la programació cultural de la ciutat amb el suport de força públic fidel.

En aquesta ocasió el cicle començarà amb la projecció del documental HERENCIA de la directora Ana Hurtado que també farà la presentació de la pel·lícula i participarà del debat posterior. HERENCIA és un magnífic documental sobre Cuba que reflecteix la seva riquesa cultural i musical, amb un punt antropològic, i que té uns orígens molt vinculats a la cultura africana.

Per la seva part l’eurodiputat d’ UNIDES PODEMOS-IU, Manu Pineda, ha anunciat la seva presència a l’activitat. Manu Pineda és secretari de l’Àrea Internacional del PCE i President de la delegació de l’europarlament per a les relacions UE-Palestina. Manu Pineda ha destacat com activista de la solidaritat especialment amb Palestina i ara també amb Cuba. Es dóna la circumstància que des de fa mesos el consolat de Cuba a Barcelona està patint l’asedi i acosament constant d’elements feixistes i ultradretans. Amb la presència de l’eurodiputat a Barcelona es vol contribuir a defensar la sobirania de Cuba , la seva presència normalitzada en la comunitat internacional i la solidaritat que des de tota Europa manifesten persones i entitats cap al poble cubà i la seva sobirania.

Des de Mollet en Comú ens volem afegir, com sempre, a aquesta causa i donem ple suport a aquesta activitat organitzada per Mollet amb Cuba així com a la permanent activitat solidària que desenvolupa a la ciutat

Més INFO:

https://www.siempreconcuba.org/cartas-de-denuncia-de-acoso-a-consulado-de-cuba-en-barcelona/

https://www.herenciadocumental.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *