fbpx
19/06/2024
Catalunya en ComúMollet En ComúPolitica

LA DIPUTADA D’EN COMÚ PODEM AL CONGRÉS, AINA VIDAL, VISITA MOLLET PER PARTICIPAR EN LA CAMPANYA “ANEM PER FEINA”

Aquest divendres, 18 de març, En Comú Podem ha organitzat a tota Catalunya una sortida de la seva militància a estacions de trens, metro i autobusos per tal de difondre la revista “Anem per Feina” on expliquen les millores que s’han aconseguit a partir de la presència al govern de l’estat o als ajuntaments de membres d’En Comú Podem

A Mollet, inscrits i simpatitzants de Mollet en Comú participaran d’aquesta acció reivindicativa a l’estació de rodalies de Mollet-Sant Fost a partir de les 08:30 del matí. A les 9 hores està prevista la participació en l’acció de la diputada al Congrés dels Diputats de Madrid, Aina Vidal. La diputada, que ha visitat diverses vegades la nostra ciutat, atendrà als ciutadans i als mitjans de comunicació locals i comarcals acompanyada dels regidors locals de la formació.

A la revista en paper que es difondrà divendres s’expliquen àmpliament diferents conquestes aconseguides els últims anys als governs on participen membres d’En Comú Podem. Per exemple, es destaca el paper de la ministra de treball , Yolanda Díaz, en la consecució de fites socioeconòmiques com la nova reforma laboral, la pujada del SMI, els ERTO al llarg de la pandèmia, l’escut social, la baixada de l’atur, etc. També es destaquen temes com l’augment dels serveis ferroviaris a Catalunya, o a l’Ajuntament de Barcelona, liderat per l’Ada Colau, la posada en marxa de serveis de salut mental i dentista públics.

Podeu conèixer més informació sobre la revista i la campanya visitant el web:

o seguint en xarxes el hashtag: #DiariAnemPerFeina

A la web de Mollet en Comú hem posat a la disposició de tothom una edició en PDF de la revista

:
https://molletencomu.cat/wp-content/uploads/2022/03/220318-anemperfeinaA42.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *