fbpx
12/07/2024
Drets Animals

CATALUNYA EN COMÚ PRESENTA LA SECTORIAL DE DRETS DELS ANIMALS A MONTMELÓ

Aquest dissabte 19 de Març a les 12h, Catalunya en Comú presentarà a escala nacional la seva nova sectorial de drets animals a la sala de la Concòrdia de Montmeló (Plaça de la Vila, s/n)

Amb aquesta sectorial específica dedicada als drets dels animals els comuns pretenen impulsar una causa que cada vegada té més defensors a la nostra societat i que mobilitza a cada vegada més gent. Aquest àmbit s’equipara a altres espais sectorials de Catalunya en Comú com ara Medi Ambient, Educació, Cultura, Salut, Treball o Feminisme entre d’altres.

A l’acte hi participaran figures destacades de l’espai dels comuns com la presidenta d’En Comú Podem, Jessica Albiach o el diputat al Congrés, Joan Mena. També hi participarà Sergio García Torres, director general dels drets dels animals de govern de l’estat.

També participaran els dos cocoordinadors de la nova sectorial de drets animals, Rosa Mateu i el montmeloní i regidor de Canviem Montmeló, Jordi Manils.

Per a Manils, “era una dissonància que tot i haver desenvolupat i defensat àmpliament la causa dels drets dels animals, Catalunya en Comú encara no hagués posat en marxa una sectorial sobre el tema, ara continuarem aquest camí amb més força”, d’altre banda, també assenyalava que “tot i els avenços, hi ha molts temes pendents en aquesta qüestió que a Catalunya no hem abordat amb tota la necessària contundència, per exemple els bous embolats i capllaçats o la caça. Tot això ha d’arribar al Parlament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *