fbpx
22/05/2024
Educació

MOLLET EN COMÚ FA UNA CRIDA A OPTAR PER L’ESCOLA PÚBLICA AL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS DEL CURS 2022-2023

Dilluns, 7 de Març començà la campanya de preinscripció escolar corresponent al curs 2021-2022 pels nens i nenes d’educació infantil (3-6 anys) i primària (6-12 anys). I des de dimecres 9 de març fan els joves de secundària (12-16 anys). Tot el procés serà telemàtic (preinscripcio.gencat.cat) i acaba el 21 de Març.

Com cada any Mollet en Comú vol fer públic la seva aposta i el seu suport a l’escola pública. En un moment que els pares han de valorar quina escola escollir, des de Mollet en Comú, els animen a optar per l’escola pública. Una escola que és de tot i que ha assolit amb l’esforç de tota la societat una bona qualitat que encara hem de millorar més. Ara que justament hi ha una vaga educativa que reivindica aquestes millores i que estem segurs que aconseguirà els seus objectius de revertir les retallades i augmentar el nivell i la qualitat de tot el sistema educatiu. En qualsevol cas, a més, l’escola pública és la principal garantia per fer possible una societat inclusiva i amb igualtat d’oportunitats per tothom.

La comissió d’educació de Mollet en Comú llençarà a xarxes una petita campanya gràfica per tal de fer aquesta crida a la preinscripció a l’escola pública amb l’eslògan: “ESCOLA PÚBLICA, LA NOSTRA ESCOLA. Inclusiva, científica, de qualitat i de totes”

Per a Gabriel Espinosa, mestre, regidor i responsable de la comissió d’educació de Mollet en Comú “No ens cansarem de defensar l’escola pública, en temps de crisi i de dificultats una educació de qualitat per a nens i nenes és la principal eina per garantir un futur amb drets i oportunitats per a tothom a la nostra societat. Just per això cal donar suport a la vaga educativa i exigir més recursos per a l’educació pública”

Finalment, Mollet en Comú també vol fer una crida per tal que mares, pares i familiars dels infants s’impliquin en aquesta tasca comunitària i participin en la comunitat educativa via les diferents associacions de pares, mares i familiars d’alumnes de cada centre.

Podeu trobar la informació sobre el procés de preinscripció a la web municipal:
https://www.molletvalles.cat/continguts/serveis-a-mollet/educaci/preinscripcio-escolar-i-portes-obertes-2020-2021/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *