fbpx
12/07/2024
Feminisme

FEMINISME EN COMÚ SURT AL CARRER PEL 8 DE MARÇ I SE SUMA A LES MOBILITZACIONS I REVINDICACIONS DE LA CIUTAT


Encetem setmana del 8 de març, Dia de la Dona, en què la ciutat viurà diverses mobilitzacions, a les que Mollet en Comú s’hi afegeix, i comparteix plenament les reivindicacions de la jornada i del moviment feminista.

Precisament, el proper dia 7 de març, membres de la comissió d’Ecofeminisme de Mollet en Comú, sortiran al carrer a donar a conèixer el treball que es fa a la comissió, que vol integrar la mirada feminista, aplicar propostes relatives a la consecució d’una societat igualitària, i contribuir a donar a conèixer les tesis ecofeministes.

Sota el nom de Feminisme en Comú, es muntarà un estand a la rambla, on es repartiran materials i es podrà tenir un contacte més directe amb la ciutadania, i sumar totes aquelles persones que vulguin implicar-se en accions a la ciutat.

Així mateix, es valora molt positivament tot el moviment feminista de la ciutat, en particular Mollet Feminista, que està organitzant jornades i actes diversos en motiu de la data del 8 de març. Com ja es va expressar en una moció presentada al darrer Ple de febrer i aprovada per unanimitat, es dóna ple suport a les mobilitzacions i reivindicacions, en particular a la vaga, que pel fet de ser en diumenge fa més visibles les tasques de cures, sovint menystingudes i no reconegudes per la societat.

Des de Mollet en Comú també es valora amb satisfacció la recent Llei de Llibertat sexual elaborada pel govern de l’estat, i que és una victòria històrica del moviment feminista. Una llei que garanteix que només sí és sí, i que estem segures contribuirà a fer de la nostra societat un lloc més segur i lliure.

També hem editat un díptic informatiu especial 9M, aquí el teniu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *