fbpx
23/06/2024
Mollet En ComúOpinióPolitica

MOLLET EN COMÚ EDITA I DISTRIBUEIX LA SEVA REVISTA DE SANT JORDI 2022

Sota el títol “Cap al Mollet del futur, la ciutat que imaginem” l’organització local de Mollet en Comú ha editat 20000 exemplars de la seva  revista, que presentava a la seva paradeta de Sant Jordi i que ara es distribueix per les bústies de Mollet i per les xarxes.

Després de 2 anys de pandèmia, Mollet en Comú ha recuperat la tradició d’editar alguna publicació en forma de revista pels voltants de Sant Jordi. En aquesta ocasió, l’organització ha fet un important esforç per presentar a la ciutadania una revista en format premsa de 8 pàgines ben farcides de contingut polític i local.

Dintre dels seus continguts destaquen una carta de la Portaveu Marina Escribano en un to personal explicant les seves sensacions de recuperació de l’activitat després de la pandèmia al que acompanya un article més extens on repassa els grans reptes de la ciutat pel futur com ara el POUM, el Calderí, la cura de la qualitat ambiental o el civisme.

També escriuen la resta de regidors de Mollet en Comú, cadascú en el seu àmbit d’especialització: Francisco Sancho parla d’habitatge, Gabriel Espinosa de Mobilitat i Mari Carmen Moya reivindica la causa republicana.

Completen la revista un seguit d’articles d’activistes dels diferents grups de treball de Mollet en Comú. Així Rosa Esteve escriu sobre sanitat i canvi climàtic, Roser Aguilar ens parla dels diferents problemes mediambientals de la ciutat, Noemí Fernández de cultura, Josep Torrecillas de benestar i gent gran, Joaquim Fuertes sobre pacifisme i finalment, la responsable del grup d’ecofeminisme Mar Torres escriu un interessant article titulat “Feminisme Avui”

La revista es va començar a distribuir en exclusiva a la paradeta de Sant Jordi dels comuns de Mollet i ara s’està distribuint per totes les bústies de Mollet i, a partir d’avui, a la web i a les xarxes socials.

Aquí teniu la revista de Mollet en Comú en PDF:

https://molletencomu.cat/wp-content/uploads/2022/04/REVISTA-SANT-JORDI_2022_v4-A4-150.pdf

I aquí en format galeria d’imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *