fbpx
19/06/2024
Politica

Crònica del Ple de Desembre 2022

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a

al seu Facebook personal:
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/pfbid0WT1QbHDeU8pU438Psm4e6bYhDkRuqniLerEpMM6FPy2KVuJ2qWV9fk8za4y3hWgwl

o al Grup de Facebook de Mollet del Vallès
https://www.facebook.com/groups/molletdelvalles/posts/10166972425105641

Doncs el Ple es resumiria en “pim-pam” gingle bells, gingle bells i bon Nadal! He he he
Rècord històric, un ple ordinari que va durar 55 minuts. I és que hi havia pocs temes de gestió, i cap moció presentada. Ah, i el dia que menys públic a la sala: 1 persona.
El que va allargar una mica la sessió van ser dues coses: d’una banda, un punt relatiu a la subvenció Next Generations que es demana, per actuacions de renaturalització i connectar Gallecs amb el riu. I de l’altra banda les preguntes fetes pels grups municipals.
Aquesta petició de subvenció, va rebre el suport unànime, i és que som molts els que portem temps dient que hem de deixar de donar l’esquena al riu, i dignificar la zona propera a Mollet, així com els accessos a Gallecs.
Gairebé tots els punts es van aprovar per unanimitat, ja ho veieu al quadrant, i és que un altre parlar de la gratuïtat durant tot el proper any, del Museu Abelló i la Casa del Pintor (molt recomanable visitar-los els dos!!), i altres coses “de tràmit”
Les preguntes algunes són clàssics del ple, com el rellotge “atòmic” de la plaça Catalunya, i d’altres qüestions molt d’actualitat, com el futur del quiosc de la rambla, i darrer de la ciutat.
Com sempre, espero que sigui del vostre interès, i aprofito aquesta darrera crònica de l’any, per desitjar-vos
Molt bones festes i una bona entrada d’any, Feliç 2023!

.Podeu veure el ple sencer a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *