fbpx
12/07/2024
Educació

Mollet en Comú reivindica que els centres cívics també s’utilitzin com a espais d’estudi en èpoques d’examens

Aquestes festes de Nadal, s’ha vist com el gruix d’estudiants que es preparen pels exàmens de gener, utilitzaven la biblioteca municipal, mentre que els centres cívics estaven buits.

Des de Mollet en Comú, i recollint els plantejaments d’alguns i algunes estudiants, es proposa que per a properes èpoques d’exàmens, no només es faci servir la biblioteca com a espai d’estudi, sinó també centres cívics i culturals de la ciutat, com per exemple l’Era, entre d’altres.

D’aquesta manera, s’alliberaria espai a la Biblioteca Municipal, i les persones que han de preparar exàmens, ho podrien fer amb més tranquil·litat i sense la preocupació de trobar lloc d’estudi.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú, “no té sentit tenir equipaments disponibles i aptes per a l’estudi, i desaprofitar-los, mentre la biblioteca ha d’encabir tot el gruix de persones”.

Mollet en Comú recorda, d’altra banda, que està pendent des de fa anys, la construcció de la 2a biblioteca de la ciutat, i que consideren necessària per a donar resposta a les necessitats d’una població de 51.000 habitants, a més de per promoure la cultura i la cohesió, a través de la important funció que fan les biblioteques, més enllà de la lectura, com a espais de trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *