fbpx
22/05/2024
PoliticaSanitat

EL GRUP PARLAMENTARI D’EN COMÚ PODEM PRESENTA AL PARLAMENT DE CATALUNYA UNA PROPOSTA DE RESOLUCIÓ SOBRE LA RESIDÈNCIA PÚBLICA PER A LA GENT GRAN I EL CENTRE D’URGÈNCIES


Seguint amb els passos per reivindicar i assolir un equipament necessari a la ciutat, una residència pública per a la gent gran, a preus assequibles, el Grup Parlamentari se’n fa ressò i trasllada l’assumpte al Parlament

Si fa uns dies es presentaven unes preguntes al Govern, el dijous passat es va registrar una proposta de resolució que en els seus acords diu:

“   1. Iniciar els treballs per iniciar el projecte als terrenys on hi havia previst la construcció dels jutjats, de manera urgent, la construcció d’una nova residència de gent gran, de titularitat i gestió 100% pública que doni resposta a la necessitat de places a la zona.

2.    Iniciar els treballs per iniciar el projecte de construcció d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) als mateixos terrenys.       “

La proposta posa de manifest les necessitats que es donen al territori, per l’envelliment de la població i la manca de places existents a dia d’avui, per cobrir la demanda.

D’altra banda, destaca que aquest és un assumpte llargament reivindicat per veïns i veïnes, entitats, plataformes i partits polítics de Mollet del Vallès, que fa temps es mobilitzen per aconseguir una residència pública, i que una possibilitat d’ubicació serien els terrenys on s’havia previst construir els Jutjats, atès que finalment es va optar per una altra ubicació. Així mateixa, el CUAP també podria ubicar-se allí.

Ara doncs, resta esperar a saber en quin ordre del dia pot ser inclosa la proposta de resolució, que podria ser debatuda d’aquí 2 setmanes o un mes.

Des de Mollet en Comú som conscients del moment que viu actualment Catalunya, i per aquest i d’altres motius, més que mai és important l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, per començar a revertir les retallades fetes els últims anys, i anar assolint de nou, uns serveis adequats, suficients i de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *