fbpx
23/06/2024
Mollet En ComúPoliticaSolidaritat

MOLLET EN COMÚ DONA SUPORT A LES MOBILITZACIONS CONTRA LA GUERRA A MOLLET I A BARCELONA

Aquests dies es repeteixen convocatòries arreu del territori per tal de condemnar la guerra a Ucraïna i buscar una solució dialogada a l’actual conflicte bèl·lic. Mollet en Comú es vol sumar a totes aquestes accions per fer palès el compromís totalment majoritari de la societat catalana en la lluita per la Pau.

En primer lloc, l’Ajuntament de Mollet ha convocat una “concentració de denúncia i condemna als atacs de la Federació Russa contra Ucraïna i per a la defensa de la Pau” per avui dimarts 1 de març a les 19h a la Plaça Major de Mollet (davant l’Ajuntament).

https://www.molletvalles.cat/continguts/actualitat/notcies/show/4731

Al mateix lloc, davant l’ajuntament de Mollet,  demà dimecres 2 de Març a les 18:30 hi ha una concentració convocada per la plataforma Aturem la Guerra Mollet sota el lema “No a la guerra, les vostres guerres, les nostres morts”.

I just al mateix dia i hora, la Plataforma Aturem la Guerra de Catalunya ha convocat a escala central una concentració unitària a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

https://www.aturemlaguerra.org/no-la-guerra-concentracio-unitaria-2322

Des de Mollet en Comú volem fer públic el nostre suport a totes aquestes mobilitzacions i fem una crida a tots els nostres inscrits i simpatitzants a participar-hi. Crida que volem fer extensiva a tota la ciutadania que a Catalunya ha demostrat moltes vegades estar firmament compromesa amb la Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *