fbpx
19/06/2024
Mollet En Comú

US DESITGEM MOLT BON ANY 2024

Des de Mollet En Comú Podem us desitgem que estigueu tenint unes bones festes. Us desitgem que viviu moments bons estant amb la vostra gent, i sentint l’escalf de la família i les amistats.

Som conscients de les dificultats que moltíssima gent atravessa, de tipus econòmic i social, així com de salut. Malgrat tot, esperem que tothom pugui gaudir estones en companyia de la seva família i persones més properes.

L’any que ve ens toca seguir treballant amb més força que mai i sense descans, perquè les condicions de vida de la gent siguin millors. I això passa per enfortir la salut, l’educació, l’escut social. Això passa perquè des del govern es segueixi fent possible polítiques com la pujada del Salari Mínim, millors condicions de treball i de conciliació, etc. La protecció social, la igualtat d’oportunitats, feina per a tothom, habitatge assequible, una infància i adolescència respectades, recursos per a l’educació pública, enfortir la salut pública amb més professionals i recursos. Tot això és pel que seguirem lluitant l’any que ve. Des del municipi, però també des de les altres institucions i des del carrer, perquè ningú quedi oblidat, perquè ningú quedi enrere ni exclòs.

2024
Per un any de pau, respecte i tolerància.
Per un nou any amb més avenços socials i lliure de violència masclista.
Per la justícia, la igualtat i la democràcia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *