fbpx
19/06/2024
Joves

JOVES ECOSOCIALISTES CONVIDA A “NO COMPRAR CONSUMISME!”

Aquest dimecres 20 de desembre a les 8:00h, s’ha dut a terme una repartida de postals a l’estació de Mollet – Sant Fost, corresponent a la campanya impulsada des de Joves Ecosocialistes per aquestes festes, anomenada “No compris consumisme!”

Amb motiu de les festes nadalenques des de Joves Ecosocialistes i Catalunya En Comú, s’han organitzat repartides de postals a espais comercials i llocs freqüentats per gent jove per conscienciar sobre el consumisme sense fre associat a aquestes festes i promoure alternatives més sostenibles i ètiques.

Des de Joves Ecosocialistes s’organitzen per transformar la realitat que els envolta, i durant aquesta temporada de festes, es pretén compartir aquesta felicitació especial que abraça la inclusió i promou valors ètics i sostenibles, per defugir de la compra compulsiva. No només això, sinó que anima a fer un pas més endavant, i implicar-se per canviar la societat, acostant-se a l’organització juvenil Joves Ecosocialistes.

Mollet En Comú Podem s’ha adherit a aquesta campanya de Joves Ecosocialistes i des de la secció local hem donat suport a la iniciativa, participant en la repartida de les postals a l’estació de tren de Mollet Sant Fost, on agafen el tren estudiants que van a la universitat en aquests últims dies abans de festes.

Han estat presents a l’acció el Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes, en Dani Sosa, la regidora Portaveu de Mollet En Comú Podem, la Marina Escribano, així com altres militants tant de la secció local dels comuns de Mollet, com militants de Joves Ecosocialistes del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *