fbpx
12/07/2024
Mollet En Comú

SEGUIM TREBALLANT!


El passat 26 de maig vam celebrar eleccions municipals, que han donat un nou mapa polític a la nostra ciutat. El PSC ha guanyat aquestes eleccions obtenint més vots que cap altra formació. Mollet en Comú vam obtenir 3.067 vots, uns resultats dels que sentir orgull i agraïment. I des d’aquesta força que ens van donar a les urnes, es va intentar arribar a acords amb altres formacions per fer possible un canvi de govern a Mollet. Però finalment no ha pogut ser.  

I després d’unes eleccions, què? Doncs per Mollet en Comú està molt clar: treballar perquè la nostra ciutat continuï millorant. No és una cosa nova, ja ho venim fent fa temps, amb propostes concretes que s’han fet realitat com: tarifació social a escoles bressol, 3 hores gratuïtes aparcament hospital, enllumenat ronda Pinetons, increment subvencions AMPAs, patis oberts…

I ho farem no només des del Grup Municipal, sinó també comptant amb totes les persones de l’organització, i totes les que han cregut en el nostre projecte i que tenen ganes de treballar per aconseguir aquesta millora. 

Tenim un equip amb capacitat, moltes ganes, idees i il·lusió per treballar i contribuir a canviar les maneres de fer política a la nostra ciutat. 

I més enllà: la ciutadania ha de continuar vetllant perquè des de l’equip de govern es faci una gestió que sobretot tingui en compte les necessitats bàsiques de les persones. 

Els veïns i veïnes tenen/tenim més poder del que ens han volgut fer creure! La fiscalització d’aquesta gestió ha de ser continuada durant el mandat de 4 anys. Hem de ser crítics amb allò que entenem que no està ben fet, i acompanyar amb propostes que representin una bona alternativa i possible. 

Des de Mollet en Comú farem aquesta oposició: contundent i crítica, però constructiva i útil i oferint propostes alternatives,. 

Esperem que a l’altra banda, hi trobem diàleg i bona predisposició i que aquestes propostes siguin ben rebudes, escoltades i debatudes. Aquest ha estat el nostre compromís amb la ciutadania de Mollet i així ho farem comptant, també, amb la vostra participació. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *