fbpx
16/04/2024
Mollet En ComúOpinió

Fem Mollet en comú

MARINA ESCRIBANO Portaveu de Mollet en Comú

Mollet en Comú escalfa motors, avança i ja té organització. Un espai on ens trobem persones de diferents sensibilitats politiques i socials, amb experiència o sense, perè amb una cosa en comú, les ganes de treballar per la nostra ciutat. Això està passant a molts pobles i ciutats de Catalunya, persones organitzant-se amb uns mètodes, idees i programes comuns, formant part d’un gran projecte col.lectiuu que entronca amb Catalunya en Comú Podem a Catalunya i també amb Unidos Podemos a tot Espanya.

Dimarts passat, a La Marineta, vam celebrar una assemblea oberta on vam poder debatre i on es va aprovar l’organització de Mollet en Comú. I és que la manera com ens organitzem diu com volem treballar i fer les coses: amb transparència, en equip, treballant de manera transversal i col.lectiva, parlant amb les persones. Incorporant el feminisme en la mateixa manera d’organitzar-nos i comunicar-nos. Construïm una confluència plural, oberta, unitària, participativa, democràtica, feminista, d’esquerres i progressista. Construïm un lloc que té les portes obertes per qui vulgui treballar en allò que ens preocupa de Mollet, amb i pels barris, aportant alternatives a les dificultats problemàtiques del dia a dia: habitatge, neteja, escola, transport, medi ambient,  convivència, treball, comerç, salut, cultura… d’allò més concret a allò més general. I no només resoldre problemes, per descomptat, sinó donar un impuls a la nostra ciutat i la seva gent.

Engeguem amb la mirada posada al setembre en el primer repte que arriba, el maig de 2019: les eleccions municipals. I és que a partir de forjar un espai de confluència el més àmplia possible, i amb treball constant, i molta gent comuna treballant les necessitats reals, així, podrem construir una candidatura que pugui ser no només alternativa, sinó també guanyadora.

 

Article d’opinió publicat a Sommollet, el 20/7/2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *