fbpx
12/07/2024
Mollet En Comú

L’ASSEMBLEA DE MOLLET EN COMÚ AVALA PER ÀMPLIA MAJORIA L’ACORD DE GOVERN ALTERNATIU PENDENTS DE LA DECISIÓ DE PODEM

Aquest passat dijous dia 13, s’ha reunit l’assemblea de Mollet en Comú per tal d’avaluar resultats i analitzar la situació postelectoral, així com decidir el posicionament de la formació en el ple d’investidura del dia 15.

L’assemblea celebrada ahir dijous per part de Mollet En Comú, va aplegar prop de 40 persones, i va donar lloc a un debat enriquidor, serè, clar i plural. En primer lloc, es va fer un anàlisi col·lectiu de la campanya electoral i els resultats electorals del 26M.  Malgrat la voluntat d’obtenir un major nombre de representants al consistori, cal ser conscients de les dificultats a les que s’enfrontava la formació, el marc general complex i l’espai  fragmentat. Amb aquest context, es considera que s’ha obtingut un notable resultat pel que cal felicitar i posar molt en valor tot l’esforç i treball fet per l’organització i la candidatura.

Referent a l’anàlisi postelectoral, l’assemblea va debatre al voltant de les informacions de les converses entre formacions i accions dutes a terme en aquestes setmanes, impulsades des del grup motor. I sobre la taula, un element central, que és la possibilitat d’un govern alternatiu al PSC, que implicaria la suma de 13 regidors/es de 4 formacions polítiques diferents. 

Es va recordar que Mollet en Comú des del principi d’aquest període ha plantejat dos elements: la voluntat de parlar amb totes les forces polítiques, i d’altra banda ha presentat un pacte programàtic, amb eixos de ciutat i propostes concretes, sobre les que planteja arribar a acords. De fet ha estat la única força en presentar projecte concret per la ciutat en aquest temps de converses.

També es fa palès que la única possibilitat d’acord que s’ha obert ha estat aquesta suma de 4 formacions, no se n’ha obert cap altra. Així doncs, s’ha avançat en el camí d’explorar i acordar en aquest camí, sempre i quan obtingui l’aval de la majoria de l’assemblea.

Sotmesa a votació la proposta de continuar en la línia d’aquest acord alternatiu de govern entre ERC-Mes, Mollet en Comú, Junts per Mollet i. a falta de la decisió de Podem, iavalar el document d’acord presentat el mateix dijous en roda de premsa, aquesta ha estat aprovada, per 35 vots a favor i 2 en contra.

Així doncs, Mollet En Comú segueix apostant per un canvi de govern a la ciutat que possibiliti: noves polítiques públiques en favor de la ciutadania molletana; i una nova forma de fer política i governar la ciutat que sigui més plural, dialogant, amb més transparència i participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *